Behringer Eurolive VP1220F

gulvmonitor

Varenr: 1089689
Behringer Eurolive VP1220F gulvmonitor
2 057,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Profesjonell 800-watt gulvmonitor med 12" Woofer og 1.75" Titaniumkompresjonsdriver

 

Eurolive VP1220F gulvmonitor er nøyaktig hva du har forventet av Behringer-800-watt strømbehandlingskapasitet, flere funksjoner og absolutt rimeligere! Og takket være den ekstremt kraftige, langvarige 12" Lavfrekvens (LF) driver og topp moderne 1.75" Titankiaphragm Høyfrekvens (HF) kompresjonsdriver-VP1220F kommer klar til å skyve den til grensen rett ut av boksen. VP1220F er bestemt til å bli en legende i seg selv, sammen med de andre Eurolive -modellene som har gjort Behringer verdensleder i gulvmonitorer.

 


Tilpassede konstruerte svinger


Våre LF- og HF-svinger er designet spesielt for hver applikasjon-det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en Behringer gulvmonitor, kan du være trygg på at svingerne inne er konstruert for å utføre feilfritt i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. Eurolive VP1220F trekker ut enorme mengder lav ende, med artikulerte, detaljerte midter og krystallklare høydepunkter.

 


romslige høydepunkter

Høyfrekvensinnhold kan enkelt gjøre eller ødelegge ytelsen din. Eurolive VP1220Fs 1.75" Titanium-diaphragm komprimeringsdriver gir naturlig klingende høy ende, med en ultra bred 70 ° x 50 ° lyddispersjonsmønster.

 


stor lyd , Lett og rimelig


stort her, liten der, mye av dette, bare et snev av det - vi har alle våre egne personlige preferanser, men VP1220F setter det hele i en praktisk, lett å bære pakke - og pakker virkelig en massiv trøkk med krafthåndtering opp til 800 watt. Recessed and ergonomically-designed handles make them easy to lift and transport – and the great-sound VP1220F is supremely affordable.

 


Sound Value


VP1220F -gulvmonitoren står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til grensen. VP1220F-gulvmonitoren er lett og kraftig, med spesialdesignede svinger, massiv krafthåndtering og ekstrem portabilitet, og er ideell for enhver musikkapplikasjon-til en pris som er uhørt i denne klassen. Opplev Eurolive VP1220F hos din lokale forhandler i dag og finn ut hvorfor flere og flere fagpersoner vender seg til Eurolive Series gulvmonitorer for sin suverene ytelse og ekstraordinære verdi

 

 

 

  /p>

Funksjoner:

  • Profesjonell 800-watt 2-veis gulvmonitor (200 watt kontinuerlig/800 watt toppkraft)
  • Eksepsjonell lydkvalitet, bred frekvensbåndbredde og dynamisk område
  • Ekstremt kraftig 12'' Long-excursion Driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • Proprietary 1.75'' Titankiaphragm komprimeringsdriver for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon
  • Proprietær horndesign for ultra bred lyddispersjon
  • Overbelastning-beskyttelseskrets sikrer optimal HF-førerbeskyttelse
  • Kileformet kabinett for perfekt justert “Søt spot”
  • Ergonomisk formet håndtak for enkel transport
  • Robust stålgitter for optimal høyttalerbeskyttelse
  • 2 Profesjonelle høyttalerkontakter pluss 1 /4'' Jack Connectors
  • 3-års garantiprogram*
  • Designet og konstruert i Tyskland