Behringer QX602MP3

Varenr: 1083975
Behringer QX602MP3 Behringer QX602MP3 Behringer QX602MP3 Behringer QX602MP3
1 348,-
-+
10 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Premium 6-Input 2-Bus Mixer med Xenyx Mic Preamps, British Eqs, MP3-spiller og multi-Fx

  • Premium Ultra-Low Noise, High Headroom 6-Input Analog Mixer
  • 2 State-of-the-Art Xenyx MIC Preamps sammenlignbare med frittstående boutiqueforsterker
  • 2 balanserte stereolinjeinnganger med høy hodehode
  • Neo-klassisk" British" 3-band Eqs for varm og musikalsk lyd
  • MP3-spiller med høy ytelse inkludert for å spille av lydfiler via USB-pinne
  • Studioklasse 24-biters stereo FX-prosessor med forhåndsinnstillinger for reverb og forsinkelse
  • aux/fx Send kontroll per kanal for intern FX -prosessor og/eller som ekstern send
  • Stereo aux retur for FX -applikasjoner eller som separate stereoinngang
  • Hovedblandingsutganger pluss separate telefoner og kontrollromsutganger
  • Intern strømforsyning for auto-rekke
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
xenyx qx602mp3

Ultra-compact xenyx qx602mp3 2-bussmikserens 6 innganger (2 mikrofon, 2 stereo) lar deg enkelt oppnå premium-kvalitet lyd, takk til dens 2 Ombordstudieklasse Xenyx Mic forforsterker med tilgjengelig fantomkraft, og vår ultra-musikalske "britiske" kanal Eqs. Legg til dette en høy ytelse MP3-spiller for tilgang til lydfiler fra en USB-pinne, og en innebygd 24-biters, stereo multi-Fx-prosessor med forhåndsinnstillinger for studioklasse reverb og forsinkelse, og QX602MP3 blir en utrolig allsidig- og utrolig rimelig mikser!


Sonisk overlegen mic forforsterker

Xenyx QX602MP3 får navnet vårt fra våre legendariske, høye takhøyde Xenyx Mic Preamps, som har blitt berømmet av lydingeniører alle over hele verden. Disse topp moderne MIC Pres representerer et stort skritt i utviklingen av lydteknologi-og de kan lett holde sine egne, selv sammenlignet med de dyreste frittstående MIC-forforsterker. Xenyx -forforsterker tilbyr en svimlende 130 dB dynamisk rekkevidde, med en båndbredde som strekker seg fra under 10 Hz til godt over 200 kHz. Bevæpnet med disse fremragende mikrofonforforsterkningene, gir Xenyx QX602MP3 så gjennomsiktig, krystallklar ytelse du bare kan tro at noen oppgraderte mikrofonene dine mens du ikke så.


sublimt musikalsk britisk ekv.

De britiske konsollene på 1960- og 70 -tallet forandret lyden av rock and roll - uten dem hadde den britiske invasjonen ikke skjedd. De legendariske miksebordene ble snart misunnelse for ingeniører og produsenter over hele verden. Kanalen EQ på din Xenyx QX602MP3 -mikser er basert på den samme kretsløpet, slik at du kan imponere signaler med utrolig varme og detaljert musikalsk karakter. Selv når de brukes sjenerøst, viser disse utjevningene søt tilgivelse og suveren lydkvalitet.


Onboard MP3 -spiller

En av de kuleste funksjonene i QX602MP3 -systemet er den innebygde Mp3 -spilleren. Bare koble til favorittspillelisten din (via USB-pinne) og bruk 4-knapps puten med sine tilfeldige, spill/pause, spole tilbake og fremover kontrollbrytere. Fra pause og bakgrunnsmusikk til Karaoke Performance Tracks med høy oppløsning kan denne MP3-spilleren håndtere det hele.


Onboard Multi-Fx-prosessor

å utføre live anrop for digital av høy kvalitet FX, og vi har gitt QX602MP3 den perfekte blandingen av de to mest elskede og effektive-reverb og forsinkelse. Ideell for å legge til varme og kropp til din stemme og instrumenter, har vår 24-biters FX-motorens reverb/forsinkelsesinnstilling i verdensklasse blitt tilpasset for å gi ytelsen din som virkelig profesjonell finpuss. Og hvis du allerede har en favoritt -prosessor for eksterne effekter, er QX602MP3s AUX Send og Stereo Return -funksjonalitet garantert å sette et smil i ansiktet ditt. QX602MP3 er den mest allsidige i sin klasse!


Ins og outs

kanalene 1 og 2 har plass til 2 XLR-dynamiske eller kondensatormikrofoner, eller linjekilder. De resterende 2 stereokanalene (¾ & 5/6) kan enten brukes til 2 stereoinstrumenter, for eksempel tastaturer eller lydmoduler, eller 4 uavhengige monolinjeinnganger. I løpet av deg velfortjente pauser, kan du spille musikk fra telefon/nettbretthodetelefon via Channel 5/6s praktiske 3,5 mm stereo-jack, eller bruke MP3-spilleren ombord for å få tilgang til sanger fra en USB-pinne. Og hvis du trenger enda flere innganger, kan QX602MP3s Stereo Aux-retur brukes som to ekstra inngangsinnganger. For enkelhets skyld er hoved-, telefonene og kontrollromsutgangene alle plassert rett på topppanelet for raskt og enkelt oppsett.


Liten er vakker

veier inn på en Bare 2,91 pund (1,3 kg), er Xenyx QX602MP3 den bærbare, praktiske måten å gjøre en tale eller nedskalert ytelse til en lyd for å se. Skoler, møterom, restauranter og sangsmed verden over er enige om at denne mektige midd er en livredder med høy troskap.


Verdi

Uansett hva lydblandingen din trenger, Xenyx QX602MP3 gir ytelsen og funksjonene som kan ta talentet ditt til neste nivå, til en pris som er sikker på å forbløffe deg. Profesjonell lydkvalitet, vår legendariske Xenyx MIC-forforsterker med tilgjengelig Phantom Power, British-stil EQ, ombord MP3-spiller og robust pålitelighet gjør QX602MP3 ideell for alle liveopptredenene dine.