Behringer MS8000

Varenr: 1083972
Behringer MS8000 Behringer MS8000
1 182,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultra-Flexible 8-Channel Microphone Splitter

  • Ultra-lav støy 8 inn/16 ut mikrofons splitter
  • Hver kanal har direkte- og koblingsutganger
  • Output bakkeløftbryter per kanal
  • Fleksible inngangskoblingsbrytere
  • Phantom Power Link til direkte utgang
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Ultralink MS8000

Når det gjelder tilkobling på scenen eller i studio, kan du aldri ha for mye-og det er der den ultra-fleksible MS8000 8-kanals mikrofon splitter gjør hele forskjellen. MS8000 gir den ideelle løsningen for live og innspilling av musikere som trenger å sende signaler til flere lokasjoner, inkludert blanding og innspillingskonsoller, in-øre-monitorer (IEM), gulvkiler, kringkasting av lastebiler og mye mer. Med 8 innganger og 16 utganger kobler MS8000 deg enkelt til fronten av House (FOH) -konsollen - og sender dupliserte signaler til ditt valg av destinasjonsenheter.


Direkte & Koblingsutganger

1RU MS8000 har 8 XLR -inngangssokkler på frontpanelet for dine MIC -er og DI -bokser, sammen med en heis/GND -bryter for å eliminere brum eller annen støy fra bakkeløkker. Hver kanal har en XLR-direkte ut-kontakten, som sender ut en post-transformator-kopi av inngangssignalet, og en andre XLR-kobling utkontakt sender en forhånds transformatorkopi av inngangssignalet. Denne konfigurasjonen gjør det mulig å sende dine direkte ut -signaler til FOH- eller innspillingskonsollen, og koblingssignalene til skjermbrettet eller telefonmikseren din - noe som gjør MS8000 til det ideelle valget for både liveopptredener og studio.

< Br> Input Link

En av MS8000s mest innovative og kraftige funksjoner er dens input link -funksjonalitet. Ved å bare trykke på koblingsbryteren kan du koble til 2 tilstøtende kanaler og doble utgangsmulighetene til det vanlige inngangssignalet. Nå med en kilde koblet til Channel 1, kan du sende signaler fra Channel 1 -utgangene til FOH- og Monitor -systemene - og de samme signalene via Channel 2 -utgangene til opptaksgrensesnittet og kringkastingsmikseren samtidig. Motsatt kan 2 tilstøtende kanaler kobles til for å slå sammen kildesignalene til 1 utgang og skape en slags passiv mikser. Denne konfigurasjonen vil være ideell for å administrere flere avspillingsenheter for ytelsesspor, eller konvertere stereoinstrumenter til mono -utgang. Siden MS8000 er en passiv enhet, må volumet kontrolleres på kildeenhetene.


Kraft til folket

Hvis produksjonen din krever kondensatormikrofoner eller aktiv DI Bokser, den svært allsidige MS8000 har dine fantomkraftbehov dekket. Alle MS8000s kanalkoblinger XLR -kontakter lar mikser- eller mic -forforsterkeren passere tilgjengelig fantomkraft til XLR i kontakter - og videre til enhetene dine, og sikrer optimal ytelse.


Lydverdi

Den utrolig fleksible MS8000 er et vitalt funksjonelt verktøy hver lydtekniker eller band skal ha i verktøyet sitt. Enten du bruker det til å mate skjermsystemet, FOH- eller innspillingskonsollen, eller kringkaste og innspilling -grensesnittet, er MS8000 verdt sin vekt i gull - og det er så rimelig!