Behringer Eurolive F1220D

Varenr: 1080756
Behringer Eurolive F1220D
2 338,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Bi-ampet 250-watts monitor høyttalersystem med 12" Woofer, 3" Tweeter og tilbakemeldingsfilter

  • Lett 250-watt 2-veis monitor høyttalersystem for live- og avspillingsprogrammer
  • Eksepsjonell lydkvalitet, bred frekvensbåndbredde og dynamisk område
  • Ekte bi-amping-modus med 2 forsterkere for ultimate lydreproduksjon
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og superlys vekt
  • Justerbart tilbakemeldingsfilter og integrert begrenser for ultimate systemkontroll og høyttalerbeskyttelse
  • 2-kanals mikser med individuelle mikrofoner/linjeinnganger og volumkontroller
  • Dedikert 3-band EQ for perfekt lydforming
  • Ekstra linjeutgang tillater kobling av ekstra høyttalersystemer
  • Integrert lydprosessor for ultimate systemkontroll og høyttalerbeskyttelse
  • Ekstremt kraftig 12'' Long-excursion Driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • Høyoppløselig 3" Tweeter for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon
  • Intern strømforsyning for støyfri lyd, overlegen forbigående respons og veldig lavt strømforbruk
  • Integrert 35 mm polstokk for stativmontering og bruk som PA -system
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Eurolive F1220d

Bygning på arven etter vår veldig vellykkede Eurolive F1220A, vi er stolte av å presentere den enda kraftigere Eurolive F1220d. Dette 250-watts aktive skjermsystemet har en 3-bånds EQ, slik at du kan finpusse høydepunktene, midene og laveene for en klar, sann følelse av ytelsen din; en lang ekskursjon 12" woofer for punchy og dyp bass, og en høy ytelse 3" Høyfrekvent komprimeringsdriver for det ypperste innen lydkvalitet. Og takket være klasse-D-teknologien vi benyttet i 250-watts forsterker ombord, veier F1220D mindre enn de fleste passive skjermkiler (23,6 pund/10,7 kg), noe >
Det innebygde justerbare tilbakemeldingsfilteret hjelper til med å eliminere irriterende skrik og hyler, slik at du kan svinge opp volumet, slik at du kan høre deg selv fremfor alt det rasende kaoset, A.K.A., bandet ditt! Tross alt er den viktigste grunnen til å ha en skjerm slik at du kan høre deg selv, ikke sant? Eurolive F1220D hjelper deg med å utføre ditt sanne potensiale.


Skjønnhet er mye mer enn hud dypt

inne i F1220D Active Monitor er tilsvarer en 2-veis elektronisk Crossover, en grafisk utligning, en parametrisk utligning, en mikrofonforsterker og en klasse-D Power AMP! En langvarig 12" Driveren leverer dyp, punchy lav ende, mens 3" Kompresjonsdriver, montert i et spesialdesignet horn, gir ultra bred spredning av rene, skarpe høydepunkter. Disse systemene fungerer sømløst sammen, og svever ut 250 watt superrensende kraft, og her er den beste delen-du trenger ikke å være lydtekniker for å kjøre den!


Class-D- Massiv kraft, perfekt lyd

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterker-teknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


Bi -amplifisering - veien til Absolute Signal Integrity

Med sine 250 ultra-rene watt med digital utgang levert gjennom separatdrevne drivere, takket være ekte bi-amping (2 forsterkere per høyttalersystem), leverer F1220D høyoppløselig lyd som virkelig får frem det beste i musikken din. Mens noen av våre konkurrenter bruker enkle passive crossovers, som unøyaktig skiller frekvensspekteret og nedbryter driverytelsen, har Behringer gått den ekstra milen - og kjørt hver woofer og tweeter med en egen forsterker for absolutt signalintegritet. Br> tilpassede konstruerte svinger

Kraftige, høyeffektiv klasse-D-forsterkere og brytermodus strømforsyningsteknologi kombinert med avansert DSP-funksjonalitet høres helt sikkert imponerende ut-men hva med delen av den delen systemet du faktisk hører? Vi kutter aldri hjørner på transdusere (woofere og tweetere), og vi trekker aldri bare det vi har av hylla. Våre LF (lavfrekvens) og HF (høyfrekvente) svinger er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en Behringer -aktiv høyttaler, kan du være trygg på at svingerne inni har blitt konstruert for å utføre feilfritt i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater.


Når vi snakker om kontroll ... < /P>

F1220D høres ikke bare bra ut, det gir deg øyeblikkelig kontroll over skjermen din, selv under ytelsen din - noe passive skjermer kan rett og slett ikke levere! Trenger du mer volum? Vri nivåskiven til ønsket volum er nådd, og få for mye bass eller diskant? Bare nå ned og finjuster 3-båndet EQ (høy, midt, lav) for å skreddersy en rik, spennende lyd. Vi har til og med gitt den første forsvarslinjen mot tilbakemelding, en dedikert frekvenshjul du kan justere for å eliminere plagsomme mikrofonspriser. Total kontroll er alltid rett ved fingertuppene med Eurolive F1220d.


Instant PA -system

Du kan sette opp et øyeblikkelig lydsystem med bare en F1220d og en mikrofon eller mp3 spiller. Takket være den innebygde forforsterkningen, kan du koble en dynamisk mikrofon direkte til F1220D og heve og senke volumet med nivåkontrollen. Rask og enkel å konfigurere, du kan være klar for "show-tid" med et øyeblikks varsel. Det er til og med en innebygd 35 mm stikkontakt, slik at du kan montere F1220D på en standard høyttalerstang for bruk som PA-system. Og hvis du trenger mer dekning, kan du kjede sammen så mange F1220DS du vil via den praktiske XLR eller 1/4" TRS Link Output Connector.


Allsidighet

Når er en skjerm mer enn en skjerm? Når den brukes som en instrumentforsterker. Ja, du leste det riktig; F1220D kan også brukes som en på scenen for tastaturer, akustisk gitar, elektrisk fiolin, etc. Du nevner den-hvis den har en mikrofon eller line-nivå-utgang, kan du koble den til F1220D. Trenger du en tastaturforsterker og en vokalmonitor, men har ikke plassen på scenen for begge? Bruk en av våre småformat Xenyx-miksere for å underblåse AUX sender fra hovedmikseren med tastene dine, alt til en enkelt aktiv skjerm.


Fantastisk lyd, utrolig verdi

F1220D er den ideelle løsningen for utøvere/emcees som søker en aktiv monitor av høy kvalitet eller bærbart PA-system som setter opp på et blits. Lastet med en rekke utrolige funksjoner, men aldri lastet ned av en tung prislapp, er F1220D en utmerket måte å utvide det nåværende lydsystemets muligheter uten å krympe lommeboken.

Produktinformasjon

Bluetooth streaming NEI