Behringer XD80USB

Varenr: 1069798
Behringer XD80USB Behringer XD80USB Behringer XD80USB Behringer XD80USB Behringer XD80USB Behringer XD80USB Behringer XD80USB
4 953,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

High-Performance 8-delt elektronisk trommesett med 175 lyder, 15 trommesett, LCD-skjerm og USB/MIDI-grensesnitt

 

  • 8-delt elektronisk elektronisk elektronisk elektronisk elektronisk elektronisk elektronisk trommesett med HDS240USB lydmodul
  • skip klare til å rocke med alt du trenger for å starte umiddelbart
  • 10 fabrikkinnstillinger pluss 5 bruker-programmerbare trommesett
  • Stor LCD og ikon-drevet brukergrensesnitt for enkel drift
  • USB og MIDI-grensesnitt for å koble til med ethvert virtuelt instrument og trommelprogramvare (ikke inkludert)
  • HDS (High Definition prøvetaking) teknologi gir en autentisk Trommingserfaring
  • 175 Studioklasse tromme-, cymbal- og perkusjonslyder
  • Realistisk følelses For trommelhode og felgspillingsteknikker
  • Dual-Zone Crash and Ride Cymbals for Bell and Rim-spillestiler
  • lydinngang for å spille sammen med din iPod, iPhone, iPad eller MP3-spiller
  • Innebygd sequencer for Play-Along Practic E og Performance
  • Profesjonelt sammensatte spor dekker et bredt utvalg av musikalske stiler
  • Alle lyder er hastighetsfølsomme for naturlig dynamisk respons
  • unnfanget og designet av Behringer Tyskland
  • Inkluderer: - HDS240USB Sound Module - Kick Pedal, Pad and Stand - 1 x 8" Dual -Zone Snare Pad - 3 x 8" Dual -Zone Pads - 3 x 12" Cymbals - Hi -Hat Trigger Pedal - Trommelstativ med montering av maskinvare - Multi -pin breakout -kabel for enkelt oppsett - par trommestikker - trommelverktøy - hurtigstartguide og monteringsinstruksjoner



XD80USB

XD80USB 8-delt elektronisk trommesett kommer med alt du trenger for å legge sporet, inkludert en profesjonell kickpedal med triggerpute; Dual-sone snare for standard hode- og felgspill; 3 x 8" dobbeltsone pads; 3 x 12" Dualzone Cymbals; og en 3-posisjon hi-hat kontrollpedal (åpen, halvåpent, lukket). Det medfølgende trommestativet er enkelt å sette sammen, og kommer med all monteringsmaskinvare-pluss flerpinnkabelen gjør raskt arbeid med å koble alle putene dine til den utrolige HDS240USB-lydmodulen. Med 15 trommesett og 175 lyder å velge mellom, vil hver gang du setter deg ned på XD80USB-kreativiteten din vil øyeblikkelig bli sluppet løs!


Klar til å rocke rett ut-av-boksen

Vi vet hvor mye du elsker å spille, så vi designet XD80USB-trommesettet for raskt og enkelt, verktøyfritt oppsett. Bare trekk settet ut av boksen, plasser trommelen og cymbalputene slik du liker dem og koble til; Det er bare så enkelt. XD80USB kommer også forhåndsbelastet med musikkspor i en rekke stiler, slik at du kan skjerpe ferdighetene dine, eller hvis du nettopp kommer i gang-lær å spille til ekte musikk. Det er til og med en AUX -inngang, slik at du kan spille sammen med dine favoritt MP3 -er eller øvingsspor. Og når du er ferdig med å spille, bare brett opp settet og stash det bak sofaen eller under sengen. Nå vil din betydningsfulle andre fortsatt respektere deg om morgenen!


True-to-Life-følelse

måten trommer “føles” er en av de viktigste faktorene, spesielt For trommeslagere som bruker elektroniske trommer for øvelse og deretter vender tilbake til et akustisk sett for liveopptreden. Så vi ga putene våre en naturlig gummioverflate, som etterligner følelsen av ekte skinn og minimerer falsk utløsing. XD80USB har en solid, ekstrudert aluminiumsramme, som gir et solid fundament for trommel- og cymbalputene. Du vil virkelig sette pris på denne ekstra stabiliteten når du rocker ut full-vipp.


USB/MIDI-lydgrensesnitt

En av XD80USBs kuleste funksjoner er den bygde -I USB/MIDI -grensesnittet, som lar deg koble til datamaskinen og eksterne MIDI -lydmoduler. Denne utrolige funksjonaliteten lar deg benytte deg av dine virtuelle instrumenter, trommelprogramvare og DAW (Digital Audio Workstation) innspillingsprogramvare (ikke inkludert). Slik fleksibilitet åpner enorme muligheter for fildeling med bandkameratene dine - spesielt når du trenger å samarbeide om låtskriving og innspillingsprosjekter. Det gir deg også tilgang til det enorme spekteret av lyder som er tilgjengelige fra MIDI -enhetene dine, noe Er viktige, men hvordan høres XD80USB ut? Takket være vår HDS (High Definition-prøvetaking) -teknologi får du topp studio-trommel, perkusjon og cymballyder, som alle er hastighetsfølsomme for din mest nyanserte ytelse. Fabrikkfortidssettene og lydene er programmert for å gi deg et fantastisk utvalg av profesjonelle kvaliteter for den ultimate allsidigheten, men du kan alltid bruke XD80USBs MIDI-evne til å bygge et tilpasset bibliotek via eksterne MIDI-lydmoduler. I tillegg kan du programmere og lagre dine egne sett for øyeblikkelig tilbakekalling.


Hjernen bak lyden

År av ingeniørarbeid gikk inn i utformingen av XD80USBs utrolige HDS240USB -lydmodul. Når lydene var opprettet og finjustert, vendte vi oppmerksomheten mot å gjøre lydmodulens brukergrensesnitt ekstremt fleksibelt, funksjonelt og viktigst - enkel å bruke. Alle kontroller er lagt ut i et veldig logisk format, og å gå gjennom oppsettparametere er svært intuitivt, så du kan bruke mindre tid på å lese en manual - og mer tid på å spille!


ytelse og verdi

XD80USB er et godt klingende elektronisk trommesett designet av trommeslagere-for trommeslagere! Med bunnsolid konstruksjon, studio-trommel, perkusjon og cymbal lyder, pluss masse profesjonelle funksjoner som vil forbedre trommeserfaringen din-og ta deg ytelse til neste nivå, spiller det svært rimelige XD80USB og høres ut som en million dollar!