Behringer EUROPOWER EPQ304

Varenr: 1020782
Behringer EUROPOWER EPQ304 Behringer EUROPOWER EPQ304 Behringer EUROPOWER EPQ304 Behringer EUROPOWER EPQ304
2 695,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Profesjonell 300-watt lett vekt 4-kanals effektforsterker med ATR (Accelerated Transient Response) Technology

 

EPQ-serien Power Amplifiers pakker kraften til akselerert forbigående respons (ATR) Teknologi til en usedvanlig lett pakke. Rikelig kraft og høyteknologisk effektivitet kombinerer for å gi deg en fjærlys superladet arbeidshest som vil holde riggen sparket i årene fremover.


Akselerert forbigående respons leverer knockout-punch

< P> Det tar enorme pulser av energi (strøm og spenning) for å drive en woofer -kjegle raskt nok til å matche en bassbeat. Det kalles forbigående respons, og det er den hellige gral av AMP -designere. Ved å velge transistorer nøye med ekstremt høye SLE -priser og optimalisere andre proprietære deler av våre kretsløp, er våre forsterkere i stand til å reagere øyeblikkelig på selv de mest krevende elektroniske bassimpulser. Hvis wooferne i PA -systemet ditt kan følge med, vil publikum høre en strammere, skarpere, mer naturlig lyd.


I stedet for å operere relativt kontinuerlig som de fleste kraftforsterkere, har EPQ Power Amps -skinnen Sporing for effektivt å modulere strømforsyningsskinnene med bare toppsignalets topper. Denne teknologien har revolusjonert Pro Audio AMP -design med sin enestående ytelse og effektivitet. Når de kombineres med strømforsyning av koblingsmodus som gjør unna tunge toroidtransformatorer, gir våre nye design mer dynamisk trøkk, og fordi de er så mye mer effektive, kjøres kjøligere og ikke krever enorme, tunge kjølerier.


Behringer oppfant ikke denne teknologien, men vår R & d -avdeling har jobbet i årevis for å perfeksjonere vår egen versjon, og skapte lette forsterkere som blir kult og også oppnår vårt mål om akselerert forbigående respons.


Alt du trenger

Den enkle frontpanelkontrollene til disse forsterkere gir deg alle lydens vitale tegn på et øyeblikk. Etter å ha trykket på av / på -knappen, vil strømledningen lyse når forsterkeren er klar til handling. Begge kanalene har uavhengige gevinstvalg så vel som klippelysene som indikerer når signalet er forvrengt og du må redusere forsterkningen. Det er også signal -lysdioder som lyser opp når et signal er til stede ved inngangen.


På bakpanelene til EPQ2000 og EPQ1200 aksepterer inngangene balanserte XLR, 1/4" TRS, og ubalansert 1/4" TS og RCA -tilkoblinger. Ta din valg av profesjonelle låsende høyttalerutganger eller berøringsbestandige bindingsinnlegg for å koble sammen høyttalere sikkert.


Det samme panelet inneholder bryterne som setter disse forsterkere i Mono, Stereo (to kanalmodus) eller Mono Bridge -modus. En innebygd crossover-bryter lar deg sende lavfrekvensinnhold til subwoofere og andre lydforsterkningshøyttalere (CH1 <100 Hz / CH2 & GT; 100 Hz eller Fullrange). Flikk begrenseren av/på-bryteren for å aktivere den innebygde overbelastningsbeskyttelsen.


Bakpanelene til EPQ304, EPQ450 og EPQ900 godtar balanserte XLR-tilkoblinger. EPQ450 og EPQ900 har mono av/på og bro av/på brytere. EPQ304 har 2 mono av/på -bryter, en for innganger 1 og 2, og en annen for innganger 3 og 4.

Verdi

Behringers nye EPQ Power Amps er bygget for arbeid musiker. De er usedvanlig lette, de pakker massiv kraft og de er bygget for å vare gjennom alle strenghetene på veien. Pluss at lysprislappen vil gi deg nok kontanter til overs til å skaffe flere ting å forsterke! Ta en titt på EPQ -serien og finn ut hvorfor Behringer Power Amps er blant de mest populære på jorden.

 

  • 4 x 75 watt til 4 ohm 4 x 50 watts inn i 8 ohm
  • ATR (akselerert forbigående respons) teknologi for Ultimate Punch and Clarity
  • Ultra-Light, Ultra-Low Noise og Ultra-Efficient Switch-Mode strømforsyning for støyfri Lyd, overlegen forbigående respons og lavt strømforbruk
  • Uavhengige begrensere for hver kanal gir maksimalt utgangsnivå med pålitelig overbelastningsbeskyttelse
  • Detentert gevinstkontroll for presis innstilling og samsvar med følsomhet
  • Presis kraft-, signal- og klipp-lysdioder for å overvåke ytelsen
  • servo-balansert XLR og 1/4" TRS-innganger pluss profesjonelle høyttalerkontakter
  • Uavhengig DC og termisk overbelastningsbeskyttelse på hver kanal beskytter automatisk forsterker og høyttalere uten å slå av showet
  • “Back-to-front" Ventilasjonssystem inkludert luftfilter for pålitelig drift
  • " bygget-lignende-en-tank", påvirkningsresistent og alt stål 1U rackmount chassis
  • minimum dybde chassis (10.1" / 257 mm) og ultra-lys vektdesign (8,8 pund/ 4,0 kg) passer inn i kompakte, rimelige effekter stativer
  • Høy kvalitetskomponenter og eksepsjonelt robust konstruksjon sikrer lang levetid
  • unnfanget og designet av Behringer Tyskland