Audix SCX1HC Studio Condenser Microphone

Hypercardioid

Varenr: 1123818
Audix SCX1HC Studio Condenser Microphone Hypercardioid Audix SCX1HC Studio Condenser Microphone Hypercardioid Audix SCX1HC Studio Condenser Microphone Hypercardioid
9 653,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
16.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SCX1 er en profesjonell studio -kardioidkondensatormikrofon designet for et bredt utvalg av innspillings-, kringkastings- og live -lydapplikasjoner. SCX1 er kjent for sin høye følsomhet, pin-punkt nøyaktighet, lav profil og konsistens, og er også tilgjengelig med hypercardioid (modell SCX1HC) eller omnidireksjonell (modell SCX1O) kapsler.

med en jevn ensartet frekvensrespons fra 40 Hz-20 kHz, SCX1 er veldig konsistent når han reagerer på signaler på og utenfor aksen, og viser utmerket fase sammenheng og minimal nærhetseffekt. SCX1 er preget av et bredt kardioid polartmønster; Dette, kombinert med mikrofonens høye utgang og følsomhet, gjør SCX1 til et ideelt valg for å mikende overhead, trommer, instrumenter, rommøbi, orkesterseksjoner, strenginstrumenter, piano, vibber og lydeffekter. SCX1HC-kondensatormikrofonen er et valg av nummer én for å mikende hi-hat både live og i studio.

Andre funksjoner inkluderer en 21 mm gulldampekapsel, miniatyrisert elektronikk og et ekstremt lite fotavtrykk. SCX1 vil håndtere lydtrykknivåer på 130 dB og vil gi opptil 20 dB omvisning av omgivelsesstøy. I tillegg til akustiske instrumenter, er SCX1 et utmerket valg for gruppevokal, tale eller Foley -arbeid. SCX1HC har blitt et populært valg for interiør dialog boom polmiking. Den har en presisjonsmaskinert messinglegeme, utskiftbare kapsler, svart flerlagsklasse ‘A’ flytende finish og en gullbelagt XLR-kontakt. SCX1 Studio Condensator -mikrofonen er produsert til krevende standarder og tette toleranser.

Designet, maskinert, samlet og testet av Audix i USA.