Audix D2TRIO 3pk D2

Dynamisk instrumentmikrofon

Varenr: 1123801
Audix D2TRIO 3pk D2 Dynamisk instrumentmikrofon Audix D2TRIO 3pk D2 Dynamisk instrumentmikrofon Audix D2TRIO 3pk D2 Dynamisk instrumentmikrofon Audix D2TRIO 3pk D2 Dynamisk instrumentmikrofon Audix D2TRIO 3pk D2 Dynamisk instrumentmikrofon
5 099,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
09.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

D2 -dynamiske instrumentmikrofon brukes til scene-, studio- og kringkastingsapplikasjoner. Det er designet med et hypercardioid -pickup -mønster for isolasjon og tilbakemeldingskontroll og er utstyrt med en VLM ™ membran for naturlig, nøyaktig lydproduksjon.

D2 er et utmerket valg for Miking Instruments med perkussiv natur som som som som som som som som som som som som som en perkussiv natur som som som som som en perkussiv natur som som som en slaginstrumenter. Rack toms, congas, saksofoner, gitarskap og messing. Transformatorløs design, lav impedans og balansert utgang forsikrer at D2 hypercardioid-instrumentmikrofonen vil utføre interferensfri.

designet, maskinert, samlet og testet av Audix i USA.