Audix MG12HC Svanehalsmikrofon, sort fin

Kondensator, hyperkardiode, 415mm

Varenr: 1120402
Audix MG12HC Svanehalsmikrofon, sort fin Kondensator, hyperkardiode, 415mm Audix MG12HC Svanehalsmikrofon, sort fin Kondensator, hyperkardiode, 415mm
5 363,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
23.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

MG -serien svanehals -systemet er utstyrt med sofistikert dobbel forforsterkerkrets - den ene kretsen som ligger i kapselhuset og den andre innebygd i basen til XLR. Denne kretsløpet er internt balansert, og sikrer at lydstien blir isolert fra brum og støy. I tillegg gir denne kretsløpet beskyttelse mot RF -interferens og falske utslipp fra mobiltelefoner og trådløse GSM -enheter.

MG12, MG15 og MG18 er profesjonelle miniatyrogosnehalskondensatormikrofoner designet for applikasjoner som podium, presentasjon, møter og telekonferanser. Mg -kondensatormikrofonene er designet med et jevnt kontrollert kardioidpolartmønster, noe som hjelper til med å isolere høyttaleren fra omgivelsesstøy. Disse modellene er også tilgjengelige i et hypercardioid polartmønster. Med et bredt frekvensområde på 60 Hz - 19 kHz gir MG naturlig lyd med en eksepsjonell vokal respons.