Audix M60 Boundary condenser mic

Black with XLRm connector

Varenr: 1119130
Audix M60 Boundary condenser mic Black with XLRm connector
8 378,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
09.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Designet, maskinert, samlet og testet av Audix i USA, er M60 en miniatyrisert kondensatormikrofon med fullt integrert elektronikk og immunitet mot RF -interferens som vanligvis er forårsaket av mobiltelefoner og GSM -enheter.

Primær Søknader for M60 er podium, bedriftsstyrerom, møter og videokonferanser der estetikk og lydkvalitet er av største betydning. Mikrofonelementet er kardioid ved design; Imidlertid produseres et "hemi-cardioid" polartmønster når det er koblet med en flat overflate som et bord, gulv, vegg eller podium.

Den slående utformingen av M60 messinghus oppnås gjennom en intrikat prosess ved å bruke et datastyrt maskineringssenter. Bunnen av huset behandles med et sjokkabsorbent materiale til dempende formål og har to gjengede hull som lar M60-grensekondensatormikrofonen boltes i en permanent stilling hvis ønskelig.

en høy kvalitet 12 'Shielded Mic -kabel er festet direkte til den interne kretsløpet til M60 med muligheten til å gå ut av huset enten 180 eller 90 grader, avhengig av om kabelen vil bli dirigert gjennom en boret overflate. I tillegg er det to typer kontakter som tilbys: XLRM eller Phoenix.

Tilgjengelig i satengnikkel eller svart finish, fungerer M60 på 18 - 52 V Phantom Power.