Audio-Technica AT-4051b Kondensator,

sigarformet, studio/gen

Varenr: 1013943
Audio-Technica AT-4051b Kondensator, sigarformet, studio/gen
6 666,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ideell for profesjonell innspilling og kritiske applikasjoner i kringkasting, kan denne allsidige studioutøveren brukes med tillit til et bredt utvalg av profesjonelle miking -applikasjoner. Mikrofonen har direktekoblede balanserte utganger for rene signaler under høye utgangsbetingelser, og er helt fri for forvrengning assosiert med konvensjonelle transformator-koblede utganger. Dets raske respons på transienter bidrar til den åpne, gjennomsiktige reproduksjonen av selv de vanskeligste å fange instrumentene. Mikrofonen er fullt ROHS-kompatibel-fri fra alle stoffer som er spesifisert i EU-direktivet om reduksjon av farlige stoffer (ROHS).

AT4051B består av to modulære underenheter: en AT4900B-48 kropp og en AT4051B -El kardioidhodekapsel (begge tilgjengelig separat). Ytterligere utskiftbare kapsler er tilgjengelige i Omnidirectional (AT4049B-EL) og Hypercardioid (AT4053B-EL).

  • Spesielt konstruert for å oppfylle de mest kritiske akustiske kravene til profesjonell registrering, kringkasting og lydforsterkning
  • Høyt front-til-rygg-avvisningsforhold Kardioid polartmønster forbedrer isolasjonen av ønsket lydkilde
  • Direkte koblet, balansert utgang resulterer i et rent signal selv under høye utgangsbetingelser
  • < Li> Transformatorløse kretsløp eliminerer praktisk talt lavfrekvensforvrengning og gir overlegen korrelasjon av høyhastighets transienter
  • Byttelig 80 Hz hi-pass-filter og 10 dB pad
  • robust vending-messmikrofonhus For varig pålitelighet
  • Sørg for teknikker for design- og produksjonsteknikker sikrer samsvar med lydteknikk I EU -direktivet om reduksjon av farlig substasjon Ances (ROHS)