ASM Hydrasynth - Keyboard

Polyphonic Wave Morphing Synthesizer

Varenr: 1137199
ASM Hydrasynth - Keyboard Polyphonic Wave Morphing Synthesizer ASM Hydrasynth - Keyboard Polyphonic Wave Morphing Synthesizer
16 243,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
05.07.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hydrasynth -tastaturet er både en lyddesignere drømmesynth så vel som et utøvende musikere -ideal. Lydmotoren er designet for maksimal fleksibilitet. Samtidig designet vi brukergrensesnittet på en måte for å la deg redigere lappen raskt med en minimal mengde personsøk og mange arbeidsflyt -snarveier.

?

Bruke en avansert Wavetable syntesemotor, 3 oscillatorer, doble bølgemutatorer og 2 filtre som kan konfigureres i serie eller parallell, er tonegenerasjonsmulighetene uovertruffen.

 

som for ytelsesfunksjonene , Hydrasynth -tastaturet har vårt egenutviklede Polytouch ™  tasted som tilbyr polyfonisk ettertouch over hver lapp, og gir deg den typen ekspressiv kontroll som bare finnes i visse vintage -synths.

?

add til dette en 4 oktav  båndkontroller  og ergonomisk designet tonehøyde- og mod -hjul, og du har uttrykk og kontroll som ikke er likestilt i noen annen maskinvaresynthesizer på markedet ... i dag eller noen gang.

 

Produktinformasjon

Aftertouch Ja
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 49
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja