Ashdown CTM-15 basstopp

15w fullrørs bassforsterker

Varenr: 1091852
Ashdown CTM-15 basstopp 15w fullrørs bassforsterker Ashdown CTM-15 basstopp 15w fullrørs bassforsterker Ashdown CTM-15 basstopp 15w fullrørs bassforsterker
7 799,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
23.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Ashdown CTM-15 er engelskmennenes minste rørdrevne bassforsterker. Her får du ikke rå kraft, men desto mer karakterfull og rå tone i en ultrakompakt formfaktor. Har både 4 og 8 ohms utgang.

  • 15-watt, helrør bass-topp
  • ECC83 i forforsterkersteget
  • 2 x EL84 utgangsrør
  • Kompakt sak på 5 kg, og 140 x 235 x 155 cm

 

Rørtoppen Ashdown CTM-15 handlre om å gi deg en stor og feit rørtone i en liten og nett innpakning som er perfekt for studiobruk og akkurat stor nok til små konserter.

 

Plugg inn bassen din, spill noen få basslinjer gjennom CTM-15 og bli blåst tilbake. Du vil ikke være den første til å tenke "Wow, er dette bare 15 watt?". CTM-15 gir deg store muligheter for god lyd med sine to EL84 i sluttrinnet. Den lave effekten på bare 15W gjør også at du kan kjøre forsterkeren hardt og få den til vrenge - uten å løfte huset av grunnmuren! Her får du alt fra store, feite cleanlyder til en brølende vreng, CTM-15 kan alt!

 

Som alle ander Ashdown-forsterkere har CTM-15 et analogt VU-meter. Dette er ikke bare til pynt! VU-meteret viser deg med stor nøyaktighet sluttrinnets arbeidsmengde. Dette er perfekt for å finne "sweetspoten" til din forsterker. Her kan du lage magiske toner og lyder med stor presisjon - hver gang!

 

Forsterkeren har både 4 ohm og 8 ohm høyttalerutganger, som gjør det lett å koble forsterkeren rett til kabinettet ditt. Med i pakken får du også en egen gigbag formsydd til forsterkeren for enkel og sikker transportering til øving, konserter og andre ting.