Apart Media Player

DAB, FM, RDS,CD,USB,SD-kort, Bluetooth

Varenr: 1104967
Apart Media Player DAB, FM, RDS,CD,USB,SD-kort, Bluetooth Apart Media Player DAB, FM, RDS,CD,USB,SD-kort, Bluetooth
9 013,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Musikkkilde med DAB & FM RDS/CD/USB/SD-CARD/Bluetooth

The Apart PCR3000RMKIII er en profesjonell multisource CD/USB/SD-kort musikkspiller med integrert FM RDS og DAB+ -tuner. I tillegg har enheten nå også en intern Bluetooth -mottaker som kan kobles til hvilken som helst musikkilde, smarttelefon eller datamaskin utstyrt med en Bluetooth -tilkobling. Videre er PCR3000RMKIII utstyrt med flere uavhengige analoge utganger, koaksial og optisk digital utgang for CD/USB/SD-spilleren og en RS232-port for bruk med integrerte kontrollsystemer.

Det er en USB og SD-kort Spor på fronten og en annen USB-input på baksiden av enheten (for å unngå at folk tar minnet ut). Enheten har en operasjonsmodusbryter bak for å velge mellom bilspill og signal. Når PCR3000RMKIII er i bilspillmodus, vil enheten alltid begynne å spille automatisk når den er slått på. I cue -modus vil enheten alltid vente på en spillkommando etter at strømmen er gjenopprettet eller et annet spor er valgt.

Det analoge utgangsgevinstnivået kan justeres bak for å matche utgangsnivået til annen lyd kilder. I tillegg er det en kombinert utgang tilgjengelig. Denne utgangen vil spille musikken fra CD/USB/SD -spilleren som standard. Når det ikke er noen medier fra CD/USB/SD -spilleren, vil utgangen automatisk bytte til tuneren (FM eller DAB+) utgang etter noen sekunder, forutsatt at tuneren ikke er i standby -modus.

PCR3000RMKIII kan kontrolleres av frontpanelkontrollene, eller  den inkluderte infrarøde eksterne RS232-kommandoer.