Airturn Bite Switch

Varenr: 1123410
652,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
25.04.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

A   munnaktivert øyeblikkelig bryter som tillater praktisk og tilgjengelig kontroll for musikk, hjelpemidler, spill og mer! Perfekt for musikere som krever både hender og føtter for å spille instrumentet sitt. Eksepsjonell for personer med begrenset mobilitet. Fantastisk for spillere som trenger en ekstra bryter.   (w/adapter) Flott som trykkbryter for motknapp, Camera Trigger og mer!   (W/Adapter)

 

Airturn Bite-bryteren er konstruert fra en FDA-kompatibel silikon, og brytertrykket er optimalisert for myk aktivering, mens den fremdeles gir taktil tilbakemelding. Den er lavprofilert, fleksibel og designet for langvarig bruk. Det fungerer med AirTurn-sifferet for trådløs kontroll av iOS, Mac, Android eller Windows-enheter. Det integreres også enkelt med Microsoft Xbox Adaptive Controller for bruk med mange plattformer, så vel som andre enheter som mottar 3,5 mm (1/8 ') øyeblikkelig bryterinngang, og tilbyr en plug-and-play switch-løsning som kan tilpasses for din unik sak eller applikasjon.

 

Send en hvilken som helst tastaturkommando eller makro med en mild bit! Hvis du trenger både hender og føtter for å spille instrumentet ditt, kan du bruke AirTurn Bite -bryteren for å snu sidene dine, aktivere en metronom, starte/stoppe å støtte spor eller sende MIDI -kommandoer for å nevne noen. Fungerer med AirTurn Digit 200 for å koble trådløst til Mac-, Windows-, iOS- eller Android -enhetene.   Send hvilken som helst tastaturkommando eller makro med en mild bit. Det er hundrevis av bruksområder for å bytte i den assisterte teknologiverdenen. Hvis enheten du ønsker å betjene godtar en øyeblikkelig bryter med en 3,5 mm (1/8 ') plugg, har bittbryteren deg dekket.

 

Bruke Xbox Adaptive Kontroller og andre adaptere, du kan koble til mange bryterkontroller som Xbox, PC. PS4, eller Nintendo Switch og opp spillet ditt. Teknisk. Bittbryteren består av en slitesterk, forseglet, flat bryterenhet, og måler 0,3 cm, med en 1,3 cm, med en 36 tommers kabel, og en 3,5 mm (1 (1,3 cm (1,3 cm ( /8 ') Plug. Under bruk plasseres bryteren i munnen og fortennene klemmer seg ned med forsiktig trykk for å aktivere den. En matkvalitet, silikonbelegg fra FDA-godkjent materiale beskytter bryteren. Et mykt klikk indikerer at bryteren er trykket og igjen når den frigjøres. Den faktiske depresjonen av brytermekanismen er bare omtrent 1/16 '(1,6 mm), så det trengs veldig lite kjevebevegelse. Som et resultat er hodebevegelse minimal. Det skal holdes og aktiveres bare med fortennene, ikke med de skarpe hjørnetennene, og bare hardt nok til å kollapse snap -knappen under dekselet.