Palmer MI PDI 06 Power Attenuator 16ohm

Varenr: 1059217
Velg impedanse
3 368,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Palmer Power -dempor - Kontroller volumet på gitarforsterkeren din

PDI06 er en kraftdempende for live -applikasjoner. Enheten er koblet mellom forsterkerutgangen og høyttalerskapet. Det gjør det mulig å bruke den populære krafttrinnets forvrengning av rørforsterkere mens du reduserer det tilhørende høye volumnivået. Dette tillater praktisk volumreduksjon i seks trinn fra 100% til 18% for scene- og øvingsromssituasjoner. Et ekstra nivå gjør at høyttaleren fullstendig demper PDI06 og fungerer deretter som en lastekasse og absorberer hele utgangseffekten til forsterkeren.

Denne driftsmåten er for eksempel nyttig når du kobler til en forsterker utstyrt med en Speaker Cabinet Emulation direkte til miksebordet ved hjelp av et eksisterende line-out og høyt volumnivå i innspillingsboden er uønsket. Enheten har en inngang for høyttalersignalet fra forsterkeren en utgang for tilkobling av et høyttalerskap.

  • Maksimal inngangseffekt: 120 watt
  • 6-posisjonsbryter, 5 trinn (3 dB hver) for volumreduksjon, tilsvarer dempningen av inngangseffekten til 70%, 50%, 35%, 25%, 18%.
  • Lastboksposisjonen demper det tilkoblede høyttalerskapet. < /li>
  • Bypass/demporbryteren lar brukeren veksle raskt mellom full og redusert utgang.
  • Inngang fra forsterker: 1 x 6,3 mm jack socket
  • Utgang for høyttalerskap : 1 x 6,3 mm kontakter koblet parallelt
  • Utgangsimpedans: 16 ohm