Ashdown OriginAL Valve Pre Amp Pedal

Varenr: 1123730
Ashdown OriginAL Valve Pre Amp Pedal Ashdown OriginAL Valve Pre Amp Pedal Ashdown OriginAL Valve Pre Amp Pedal
6 599,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ventildrevet pre-amplifierpedal som ingen andre.


Den originale former vakkert bassistens rene signal, mens du tilbyr en fotbrytbar ventildrevet overdrive i en enkelt kompakt enhet. Krystallklarer og kraftig overdrevet knurr, originalen omfatter det hele.


Angi nivået
-3DB Pad -bryteren brukes i forbindelse med inngangsnivåkontrollen for å passe til instrumentet i bruk. Overbelastning av inngangen vil ganske enkelt skape uønsket forvrengning og lyd ubehagelig, med eksperimentering vil de riktige innstillingene bli funnet for instrumentene du har.


Real Valve Overdrive
Ventilen Overdrive -kretsen montert i den originale pre -forsterkeren dupliserer den typen overdrive du vil få fra ventilforsterkeren og fungerer på nøyaktig samme måte som følger, og styringen styrer forstørrelsen av signalet fra instrumentet, ved høyere innstillinger Ventilen vil være overdrevet klipping og komprimering av lyden fra instrumentet, høyere harmonikk og høyere frekvenser vil bli fremhevet mens de lavere frekvensene blir komprimert. Akkurat som i en ventilforsterker vil dette bli ledsaget av en drastisk økning i volum avhengig av innstillingen for forsterkningskontrollen.


For å gjøre det også gitt deg å matche det overdrevne signalnivået til det rene nivået, er det også gitt en drivnivåkontroll. På denne måten er det derfor mulig å endre fra en krystall ren lyd til en overdrevet lyd av lignende nivå. Inngangsnivåkontrollen har også noen betydning for dette, da den setter utgangspunktet som Overdrive -kretsen fungerer, slik at noe eksperimentering med dette i forbindelse med drivgevinst og drivnivå vil være nødvendig for å få nøyaktig resultatene du leter etter.


Overdriften er fotobyttbar og pedalen lyser opp blått når overdriften er engasjert. Når du bruker fotbryteren er det tilrådelig og ønskelig å unngå store volumøkninger, da plutselige nivåer kan gi byttestøy lenger nedover linjen.


Strømforsyning
Den originale pre-amplifieren krever en lineær isolert regulert strømforsyning av høy kvalitet som kan levere en strøm 300mA ved en spenning på 15-18V DC Center-pinne negativt for den monterte 2,1 mm-kontakten. Siden de fleste profesjonelle pedalkort strømforsyninger har utganger ved 9V og 18V, er pedalen merket ved 18V. Pedalen reduserer den innkommende strømforsyningen ned til 12V som er egnet til å drive ventilen og indre kretsløp, for at den indre stabiliseringen skal være fullt effektiv, skal den tilkoblede strømforsyningen være mellom 15-18V DC som angitt ...