Ashdown ABM-600-EVO IV basstopp

Varenr: 1091822
10 549,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
14.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Ashdown ABM har blitt en bransjefavoritt for profesjonelle bassister i over 20 år. ABM-toppene er lett gjenkjennelige med sitt glødende VU-meter som Ashdown er så kjent for. Nå kommer ABM-serien i sin femte utgave - ABM EVO IV. Serien har nå kombinert en klasseledende preamp med fantastiske muligheter og en ny 9-bånds EQ. ABM-600-EVO-IV kombinerer ABM preampen med et kraftig 600W sluttrinn.

 

Variable Valve Drive Plus

Ashdowns Variable Valve Drive preamp-del har også fått en overhaling i den nye EVO IV-utgaven. Nå leveres det enda mer strøm til 12AX7-rørene som gir enda mer drive og harmonisk lyd enn tidligere. Dette muliggjør det å stille inn alt fra glassklar cleanlyd til en feit, rumlende og knurrende vrenglyd. Det er også mulig å stille inn drive-lyden som du ønsker den og så skru den av og på ved hjelp av forbryter for enkel bytting mellom fine cleantoner og brølende vreng.

 

Den beste EQen i bransjen har blitt bedre

Når du plugger inn bassen din blir du møtt av Input VU-meteret som er så gjenkjennelig for Ashdown-forsterkere. Det gjør det enkelt å finne ditt instruments "sweetspot" når du stiller inn input-levelet. Deretter finner du Ashdowns fantastiske 9-bånds EQ med de klassiske skruknottene for bass, mid og diskant. I tillegg er det 6 skyvebrytere som lar deg kutte eller booste andre frekvenser (100Hz, 180Hz, 340Hz, 1.3kHz, 2.6kHz og 5kHz). EQen kan skrus av og på ved hjelp av forbryter, og lar deg velge mellom en flat "fretless" sound til din favorittlyd umiddelbart. Den nye EQen vil overraske selv erfarne ABM-bassister.

 

Dersom skyvebryterne står midtstilt vil skruknottene fungere som en vanlig 3-bånds EQ. Hvis du derimot ønsker mer fleksibilitet kan du fintune EQen din ved hjelp av de 6 skryvebryterne. Du kontrollerer da deler av frekvensregisteret som skruknottene ikke rekker rundt. Dette gir deg en stor variasjon i lyden og lar deg finne den perfekte sounden for hvilken som helst situasjon.

 

Kompressor med èn knott!

En annen favorittfunksjon fra ABM-forsterkeren er selvfølgelig å finne også på siste utgave. Nemlig den berømte "One Knob Dynamic Compressor". Om du ikke har brukt en ABM før bør du skru på den tilsynelatende veldig enkle kompressoren. Du får da oppleve en kompressor som låter fantastisk og som gir deg en kraftig og jevn lyd som hjelper deg til å bryte gjennom i miksen.

 

Sub Harmonic Generator

Har du hørt denne så glemmer du den ikke...! ABM Sub-Harmonic Generator er en oktaveffekt som legger til en oktav under det du spiller. Dette gir en fyldighet og punch du tidligere bare har drømt om. Du kan stille inn "Sub"-funksjonen ved hjelp av skruknotten på forsterkeren, og kan med det krydre lyden din med alt fra et lite hint av en suboktavering til en fullt ut underjordisk funktone.

 

Fleksibel fotbryter

ABM-forsterkerne er optimalisert for å fungere godt med FS-4 forbryteren (ikke inkludert). Med forbryteren kan du enkelt bytte lyder som du selv ønsker. Både Valve Drive, Compression, EQ og Sub Harmonic Generator kan styres ved hjelp av en forbryter. Dette gir deg et titalls forskjellige lyder enkelt tilgjengelig foran deg på scenen uten en pedal i sikte.

 

Profesjonelle tilkoblinger

ABM er bygget med kvalitet i tankene, også når det gjelder tilkoblingene og tilkoblingsmuligheter. Her får du tuner-utgang, linjeutgang, effektloop og linjeinngang (for ekstern sampler eller lydkilde). Dersom du muter forsterkeren muter du også DI-utgangen, men du sender fortsatt lyd til tuner-utgangen så du kan stemme bassen i stillhet mellom slagene.