Ashdown CTM-100 basstopp

100w rørtopp

Varenr: 1091844
22 399,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
14.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Med inspirasjon fra klassiske rørforsterkere i fortiden har Ashdown designet CTM-100, et fullrørs 100W mesterverk som fusjonerer klassiske toner med moderne egenskaper, konstruksjon og pålitelighet.

 

Laget for et tøft liv på veien

Forsterkeren er håndlaget i Ashdowns britiske Custom Shop med 18mm bjørkeplater, kraftige håndtak og en intern vifte for å holde alt kjølig. Forsterkeren er laget med de beste komponentene du får tak i, for å forsikre deg om at forsterkeren tåler det tøffe livet på veien med problemfri bassing kveld etter kveld.

 

Klassisk fullrørstone

Dette er en forsterker bygget etter den tradisjonelle rørmodellen, med 5 fortrinnsrør og en fulladet sluttrinnsseksjon med 2 stk KT88-rør. Her får du altså en forsterker med nok kraft og lyd til mellomstore konserter, kveld etter kveld.

 

Fleksibel tone

Om du ønsker deg den myke og behagelige 60-tallstonen, den hylende 70-tallstonen eller den moderne og kraftige sounden, får du alt dette i en pakke. Forsterkeren har en egen "Mellow"-bryter som gir deg den myke, varme og rene tonen. Eventuelt kan du skru den av for å slippe løs rørmonsteret med knurringen du forventer av en fullrørsforsterker.

Forsterkeren har en smart EQ-del med de "vanlige" knottene for bass, mid og treble. I tillegg har den knapper for Deep, Mid og Bright shift som lar deg fininnstille lyden din som du ønsker. EQen er en passiv tone-krets, som vil si at dersom du skrur alle bryterne helt til 0 vil du ikke få lyd. Alle kontrollene er veldig sensitive som gjør at du kan skru frem akkurat den lyden du vil. Ikke vær redd for å skru alt til topp!

 

Rørhelse

Forsterkeren gjør at det blir færre turer til tekniker og penger spart på rørbytter. Dette fordi den har justerbar bias for hvert av sluttrinnsrørene. Dette kan lett justeres ved hjelp av VU-meteret på forsterkeren. Rørene er også lette å bytte uten å skru fra hverandre forsterkeren.

 

Rørdrevet DI og effektloop

For å få tonen din sendt direkte i studio eller til miksepulten live, har forsterkeren fått en innebygget, rørdrevet DI-utgang med isolert jording for å deg ren lyd og jevn output hele kvelden. Også den frontmonterte effektloopen er rørdrevet for å ikke farge lyden.