Ashdown ABM 1200-EVO IV RC

Rack Mountable 3U 1200w Head

Varenr: 1123692
Ashdown ABM 1200-EVO IV RC Rack Mountable 3U 1200w Head Ashdown ABM 1200-EVO IV RC Rack Mountable 3U 1200w Head Ashdown ABM 1200-EVO IV RC Rack Mountable 3U 1200w Head
19 749,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
14.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The  ABM ??1200 EVO IV  Teams ABM-forforsterkningen med et tarm-rumling 1200W Power Stage.


Umiddelbart identifiserbar på etapper rundt om i verden takket være sin glødende VU-måler, Ashdown ABM har blitt bransjestandarden i over tjue år. 


Nå i sin femte inkarnasjon par Pairs klasseledende forforsterkning av sofistikering med opparbeidet kraftverk og en helt ny 9-bånd EQ - Tilgjengelig i to hodeversjoner vurdert til 600W og 1200W.


Variable Valve Drive Plus - Fra null til Rock Hero!
Vår variable Valve Drive forforsterkerseksjon har også blitt oppgradert i Evo IV. Å levere mer strøm til 12ax7 -røret gjør det mulig for mer stasjon og harmonisk innhold enn noen gang før, slik at spillerne kan ringe inn en lyd fra uberørt ren, til den feteste, fulle bassoverdrive som for øyeblikket er tilgjengelig. Drivnivået kan forhåndsinnstilles og sparker inn og ut via fotbryter, og gir tilgang til et stort utvalg av rene, varme og overdrevne toner.


Den beste EQ i virksomheten, ble bare bedre! < Br> bassister som kobles til Evo IV, vil bli møtt med en gang av flimring av den nye inngangen VU -måleren, slik at de raskt kan finne det søte stedet for instrumentet sitt. Derfra har Evo IV en sofistikert 9-bånd EQ, med kjent bass, midtre og diskantkontroller og seks glidebrytere som gir presisjonskutt og boost ved 100Hz, 180Hz, 340Hz, 1,3 kHz, 2,6 kHz og 5kHz. EQ kan byttes inn via fotbryter og tar spilleren fra en flat fretløs lyd til deres favoritt EQ -innstilling øyeblikkelig. Den nye 9-band EQ er en åpenbaring av Sonic Perfection og vil overraske eldre ABM-brukere.


Én knottkompressor
Andre ABM-favorittfunksjoner blir beholdt i Evo IV, inkludert Ashdowns berømte ene knott Dynamisk kompressor sub oktavnotat for enorme bassoner. Spark den inn, og denne enkle å bruke, god klingende kompressor leverer en kraftig, til og med lyd, garantert å hjelpe bassen glemt. ABM-underbarmonisk generator legger til en oktav under notatene som spilles og bringer fylde til enhver bassdel. Undernivået er uavhengig kontrollerbart, og lar deg ringe inn alt fra et subtilt hint av dyp bass til en fullstendig underjordisk funk.


Profesjonelle forbindelser
Ikke at du' d forventer mindre , ABM er lastet med tilkobling. En tunerutgang, linje ut, gjennomsiktig FX -sløyfe og en linjeinngang for tilkobling av en ekstern sampler eller lydkilde. Utgangsmutring kutter signalet fra DI-utgangen, men lar tuneren output' live', slik at spilleren kan stille inn inkludert) ABM blir levende for bruk på scenen, noe som muliggjør tonale girskip på flyet. Med fotbrytbar ventilstasjon, komprimering, EQ og sub harmonisk generator, legger ABM dusinvis av lydkombinasjoner ved føttene dine, uten så mye som en effektpedal i sikte.


Spesifikasjoner
Strømutgang: 600 + 600 watt
Strømbehov: 115-230 volt
Speaker Output: 4 x jack/talkon output
Frekvensrespons: -3db @ 17Hz und 30khz
Høy instrumentinngang: impedans 3,9m ohm, Inngangsområde 150MV
Lav instrumentinngang: Impedans 10k ohm, inngangsområde 300mv - 40V P -P
Linjeinngang: Impedans 22k ohm, inngangsnivå 0DBU Nominell
Tunerutgang: Impedans 22k ohm, nivå 0DBU Nominell
Impedans: Minimum 4 ohm per side
Effekter Send: Impedans 22k ohm, nivå 0DBU Nominell
Effekter Retur: Impedance 22k ohm, input nivå 0DBU Nominell
Utgangsrør: 1 x 12ax7
h x w x d (mm): 155 x 610 x 360
Vekt (kg): 21