Ashdown ABM-410H-EVO IV basskabinett

4x10" 650w

Varenr: 1091831
Ashdown ABM-410H-EVO IV basskabinett 4x10" 650w Ashdown ABM-410H-EVO IV basskabinett 4x10" 650w
7 669,-Kampanjepris
11 799,-Ordinær pris
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Fyll scenen med dyp, punchy basstone med ABM-410H basskabinett! Dette er et kabinett som er bygget for å vare og er laget i bjørkefiner, robbust trekk, hjørner i metall og en spesialtilpasset metallgrill. I kabinettet står det 4 custom Ashdown Blue Line 10"-elementer som gir en stor, bred og fyldig sound med masse kraft og punch. Uansett om du skal spille på en liten pubscene, en klubb eller på et stadion, ABM-410H gjør jobben!

 

Blue Line-elementene

Ashdown designet Blue Line-elementene spesielt med tanke på ABM-serien. ABM-410H kommer med 4 x 10" i tillegg til en tweeter. Tweeteren kan justeres etter eget ønske mellom hi, low eller helt av ved hjelp av en bryter. Dette gir full kontroll på hvor mye diskant du får i lyden din. Elementene gir deg den kraften, gjennomsiktigheten og dype bassgjengivelsen du trenger uten at det går utover attacken i midtregisteret. Dette gir en moderne basslyd som passer i alle situasjoner du måtte befinne deg i.

 

Bygget for å vare

ABM-kabinettene gir deg et bra utseende samtidig som de er solide og tåler en støyt - en ideell kombinasjon av funksjonalitet og design. ABM-serien blir brukt av noen av verdens største band kveld etter kveld og rigges opp og ned uten å ta skade. Robust konstruksjon og deler av høy kvalitet gir deg trygghet og ro om at riggen din låter bra uansett hva du gjør! EVO IV er siste utgave av ABM og kabinettet kommer nå med et robust håndtak på toppen og hjul på bunnen for enkel transportering.

 

ABM-410H-EVO IV

  • Robust basskabinett
  • 650W @ 8ohm
  • Bygget i bjørkefiner av høt kvalitet
  • Kledd i holdbar buffalolær
  • Innfelte stålhåndtak i sider og topp
  • Blue Line-elementer og tweeter
  • To Neutrik Speakon/Jack innganger