Origin Effects BassRIG ’64 Black Panel

Varenr: 1162296
Origin Effects BassRIG ’64 Black Panel Origin Effects BassRIG ’64 Black Panel Origin Effects BassRIG ’64 Black Panel
6 449,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
28.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Bassrig '64 Black -panelet er ganske enkelt en komplett vintage bassforsterker i en pedal. Basert på Fender®'s Showman® og Bassman®-forsterkere, har vi brukt all-analogkretser for å gjenskape en komplett ventil AMP-stil signalsti, sammen med en all-analogskapssimulator, og gir deg stasjon, korn og artikulasjon av disse Klassiske forsterkere i en liten boks.

 

Tilbake i dagene før moderne bassforsterkere, var det en utfordring å oppnå kraftige, å oppnå høye scener med bassgitar. Ingen fyller denne nisjen ganske som Fender®. Deres høydrevne forsterkere-designet med gitar og bass i tankene-prydet utallige scener og studioer gjennom 1960-tallet. Showman®, med sine 2 × 15 skap, og de senere Bassman® -modellene kan skryte av en berømte liste over brukere mellom seg, inkludert Sir Paul McCartney, Crazy Horse's Billy Talbot og vår egen personlige favoritt, Berry Oakley fra Allman Brothers.

 

Faktisk kan en hel rekke fendere høres forsterke bassen på noen av de største soul og rock 'n' roll -poster fra 60 -tallet. Ved opprinnelseseffekter tror vi at denne grense-pushing-tiden har gitt oss noen av historiens beste bassoner.

 

med XLR og ¼ 'utganger, Bassrig '64 Black Panelet vil passe sømløst inn i en hvilken som helst signalkjede, uansett hvor enkel eller kompleks, og vår kraftige AMP ut Eq skreddersyr lyden din for å fungere med en hvilken som helst forsterker, noe som betyr at du aldri trenger å gå på akkord med den rene tonen din.

 

  • Komplett ventil AMP-stil signalvei med dedikert klasse-A forforsterker og push-pull-utgangstrinn, basert på Fender® Showman® og Bassman®
  • Balansert DI-utgang Med analog kabinettsimulator basert på en tidlig 60 -talls Fender® 2 × 15 bassskap
  • Reaktiv overdrive -design simulerer samspillet mellom AMP og høyttaler for realistisk følelse og autentisk lyd
  • Full spekter av fender Bassoner fra ren til overdrevet
  • Kraftig toneformet forsterker ut EQ
  • Blendingskontroll lar deg blande stasjonslyden din parallelt med det rene signalet
  • tur- karakter, all-metall-konstruksjon tion
  • høyimpedans, bufret bypass med stille bytte
  • Designet og innebygd England