Origin Effects BassRIG Super Vintage

Varenr: 1162295
Origin Effects BassRIG Super Vintage Origin Effects BassRIG Super Vintage Origin Effects BassRIG Super Vintage
6 620,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
21.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Bassrig Super Vintage er ganske enkelt en komplett vintage bassforsterker i en pedal. Basert på den ikoniske AMPEG® SVT®, har vi brukt all-analogkretser for å gjenskape en komplett ventil AMP-stil signalsti, sammen med en all-analogskapssimulator, og gir deg all varme, følelse og drivkraft av denne klassiske bassriggen I en liten boks.

 

Da SVT® ankom scenen i 1969, skrev den om regelboken for spesialbygget bassforsterkning. Takket være sin enorme kraft, dype bass, knurrende overdrive og målrettet kontrollsett, har dette tårnets tårn forblitt den valgte forsterkeren for de mest kresne bassistene på verdens største stadier.

 

Med XLR og ¼ 'utgang på tone.

 

 

  • Komplett ventil AMP-stil signalvei med dedikert klasse-A forforsterker og push-pull-utgangstrinn , basert på AMPEG® SVT®
  • Balansert DI -utgang med analog kabinettsimulator basert på AMPEG® SVT® 8 × 10 skap
  • Reaktiv overdrive -design simulerer samspillet mellom AMP og høyttaler for Realistisk følelse og autentisk lyd
  • Full spekter av SVT®-toner fra rent til overdrevet
  • Kraftig toneformet forsterker ut EQ
  • Blendingskontroll lar deg blande stasjonen din lyd parallelt w med ditt rene signal
  • turnégrad, all-metall konstruksjon
  • høyimpedans, bufret bypass med stille bytte
  • Designet og innebygd England

 

Real amp Overdrive
Bassrig Super Vintage bruker de samme banebrytende kretsløpene som finnes i våre andre analoge amp-rekreasjonspedaler, Replikere hele signalveien til SVT® og levere all toneforming, driv og karakter av denne historiske forsterkeren med fantastisk realisme.
I tillegg til alle de kjente kontrollene fra verdens favorittbassforsterker, har vi lagt til en blanding Knott, som blandes inn noe av det rene signalet ditt parallelt med pedalens emulerte AMP -krets. Denne kontrollen kan legge til noe subtil, avansert klarhet eller brukes til å skape massive overdrive-toner.


analog kabinettsimulator
Balansert DI-utgang på Bassrig Super Vintage er utstyrt med en møysommelig konstruert, all-analog simulering av Ampeg®s berømte 8 × 10 høyttalerskap-en essensiell del av denne forsterkede lyden. Lag den perfekte studio bass tone eller løp direkte inn i PA på spillejobber!

Bryteren på frontpanelet lar deg velge om skapsimulatoren alltid er aktiv eller bare på når pedalen er engasjert, noe som betyr at du kan Bruk Bassrig for å legge til kabinettsimulering til andre pedaler eller oppbevare et upåvirket DI -signal når pedalen er i bypass.

 

Kraftig AMP Out Eq
Bassforsterkere kommer i så mange forskjellige varianter, og vi ønsket at Bassrig Super Vintage skulle jobbe med dem alle. Vår proprietære forsterker ut EQ -filter lar deg skreddersy utgangen fra pedalen, slik at du aldri trenger å gå på akkord med tone, og holde lyden konsistent fra forsterker til forsterker, spillejobb til spillejobb.

plassert etter drivkretsen, The LF- og HF -trimmere justerer de lave og høye frekvensene for å gi deg lyden av en brølende vintage -stabel fra selv den minste kombinasjonsboksen, eller temme uønsket boominess og lysstyrke når du bruker ukjente backline førerhus. Horn Cut-bryteren bekjemper øyeblikkelig svimmelhet når du bruker overdrevne lyder med en tweeter-utstyrt førerhus, og lar deg holde hi-fi-tonen din og sparke inn riktig, vintage overdrive.


bygget for for Veien
plassert i en håndpolert, børstet rustfritt stålkabinett og møblert med aluminiumskontroller, Neutrik® Jack-stikkontakter og kraftig fotbrytning, er Bassrig Super Vintage like hjemme på veien og i studio .

 

Spesifikasjoner

Fysisk

  • Vekt: 846 g (1,86 lb )
  • Dimensjoner: 146 × 93 × 65 mm (5,74 x 3,6 x 2,5 tommer.) L x W x H - Inkluderer knotter og brytere

 

Elektrisk

  • Inngangsimpedans: 1 mo
  • Utgangsimpedans: 500 o
  • Strømtrekk: 150 ma
  • Strøm
  • Strømforsyning: 9V DC 2,1 mm Center-Negative

 

Merk: Bassrigen er drevet bare av en nettadapter (ikke inkludert). Vi har dispensert med det vanlige alternativet 9V batteri, både for å spare plass og for å tillate oss å ta i bruk en høystrøm tilnærming, og gir lavere støynivå og overlegen tone.

Opprinnelseseffekter Pedaler er er Designet for å levere upåklagelig ytelse ved hjelp av en rekke strømforsyninger. Vi anbefaler at du bare bruker en regulert strømforsyning som er spesielt designet for gitarpedalapplikasjoner, da strømforsyninger som ikke har tilstrekkelig intern filtrering kan føre til uønsket støy.

Dette produktet skal bare betjenes ved 9V. Utformingen bruker en spenningsdoblingskrets for å oppnå høyere indre spenninger for forbedret sonisk ytelse.