Catalinbread Fuzzrite Ge

Varenr: 1173222
Catalinbread Fuzzrite Ge Catalinbread Fuzzrite Ge Catalinbread Fuzzrite Ge Catalinbread Fuzzrite Ge Catalinbread Fuzzrite Ge
3 176,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.06.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Fra årene 1966 til 1968 produserte Mosrite to distinkte fuzz -kretser, den ene utstyrt med silisiumtransistorer, den andre med germanium -deler. Av de to er Germanium -versjonen den desidert mest sjeldne, med original designer og Mosrite -ansatt Ed Sanner som anslår at rundt 250 noensinne har gjort den ut døren.

 

i Det siste produksjonsåret skiftet Mosrite utelukkende til silisiumdeler. I 1968 var publikum imidlertid sulten på Fuzz, etter å ha hørt det på en håndfull innspillinger, da disse buzzy, sinewy fuzz -tonene var en del av en bølge av psykedelisk rock som fikk trekkraft i mainstream, og ble registrert før introduksjonen av silisium Fuzzrite.

 

Vi på Catalinbread har tilfeldigvis en germanium -versjon av mosritten til disposisjon, og vi har brukt den som et mål for å lage en ekstremt trofast versjon med en moderne vri. Akkurat som originalen inkluderer Catalinbread Fuzzrite Germanium to NOS PNP Germanium -halvledere med en polaritetsomformer IC, så den spiller fin med alle former for kraft. I motsetning til originalen, har vi lagt til en vekslingsbryter for å skifte til moderne modus, og betydelig biffer opp det lave innholdet for å passe til mer moderne rigger.