Telefunken M60 Cardioid

Stereo sett

Varenr: 1080482
Telefunken M60 Cardioid Stereo sett Telefunken M60 Cardioid Stereo sett Telefunken M60 Cardioid Stereo sett Telefunken M60 Cardioid Stereo sett
17 899,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Med over ett og et halv års utviklingstid og testing sammen med noen av verdens mest anerkjente teknikere, lanseres endelig Telefunkens nye M60 FET. Mikrofonen benytter de samme utbyttbare kapslene som ELA M 260 (TEC Awards Winner) og leveres i pakke med M60 forsterkerdelen og TK60 kardioid-kapselen. 

TK60 er en 15mm diameter gullmembran som gir en solid og fin bunn med kvikk og nøyaktig respons. Frekvensresponsen er flat fra 150Hz-7kHz med en lett heving ved 8kHz. Takket være Telefunkens måte å gjøre bruk av FET-teknologi på, håndterer mikrofonen eksepsjonell høy SPL og raske transienter. 

M60 FET er derfor perfekt til overheads o.l. og fungerer supert på instrumenter som akustisk gitar og piano som krever rask respons. Alle komponentene er sortert og valgt ut for hånd og loddet med gulledere for å oppnå en «ultra-clean» Klasse-A forsterkerkrets med frekvensrespons fra 20Hz-50kHz (+/- 2dB). På utgangen sitter en amerikansk-produsert trafo som sørger for svært lav egenstøy.