TC Electronics Teleport

Active Guitar Signal Transmitter

Varenr: 1104469
TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Transmitter TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Transmitter TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Transmitter TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Transmitter
269,-
-+
10 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Teleport er et høyt ytelse aktivt gitarsignal langt kabelsystem som består av en sender (GLT) og en mottaker (GLR).

konstruert for å konvertere GLT-sendere balansert lavimpedans (LO- Z) Signal tilbake til ikke-balansert (HI-Z), teleporter er effektivt for avstander på opptil 300 fot (100 meter) med absolutt null signaltap-noe som gjør det til den ideelle løsningen for lange kabelkjøringer i ytelsessteder og innspillingsstudioer.

Langdistanseopphold

Et stort stadium gir ofte en utfordring når det gjelder å få gitarsignalet ditt til forsterkeren din, og kjøre en lang ubalansert 1/4" Gitarkabel kan raskt suge livet ut av din dyrebare tone.

pluss, de lange gitarkablene er ekstremt utsatt for elektrisk støy og radiofrekvensinterferens (RFI), for ikke å nevne signaltap.

Teleport lar deg bruke standard balanserte LO-Z mic-kabler for å eliminere alt dette ovennevnte, slik at du aldri mister en dråpe tone.

naturlig lyd

Du har jobbet hardt for å oppnå signaturen din lyd - og nbsp; teleport&Apos; s høye takhøyde -design respekterer det!

Enten du er koblet til en sveivstabel i en off -scen  isolasjonsbod, eller i studio, får du gitaren din; s sanne ,  støyfri  tone - som til og med kan mates til pedalboards, forsterkere og trådløse systemer.

brukervennlighet

Hele teleportsystemet tar bare minutter å sette opp og er så enkelt å bruke, nei materie på størrelsen på arenaen eller studioet.

Bare koble GLT (sender) og GLR (mottaker) ved hjelp av en balansert XLR -mikrofonkabel, koble gitaren din opp til GLT, plugg G G LRs utgang i din APOS; s inngang, og teleporter umiddelbart buffere, balanser og samsvarer med impedans i seg selv.

Teleport er til og med full transformator-isolert for elektrisk separasjon og ultra-lav støy, med lav harmonisk og faseforvrengning (techno-speak for: det høres bra ut!).

teleport&Apos; s CV
  • Høy takhøyde-design tilbyr overlegen lydkvalitet
  • Variabel pickup-lastkompensasjon for ren lyd
  • Lav impedans 1/4" TR -utgang for å koble til forsterker
  • driver gitarsignalet ditt opp til 100 m) uten tap
  • Høy kvalitet nøytrik* XLR for høyeste signal Integritet
  • Jordløftbryter eliminerer bakkesløyfeproblemer
  • Fullt transformator-isolert design sikrer elektrisk separasjon
  • Ultra lav støy, harmonisk og Faseforvrengningsdesign
  • Aluminium ekstruderingshus med beskyttende silikongummi hjørner
  • Kompakt og robust design