Mackie MCU Pro

Usb Control Surface

Varenr: 1030453
Mackie MCU Pro Usb Control Surface Mackie MCU Pro Usb Control Surface Mackie MCU Pro Usb Control Surface
15 290,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultimate kontroll for en komplett opplevelse


Uten Mackie Control Universal Pro, er ikke musikkproduksjonsprogramvaren din komplett.

MCU Pro avrunder programvarens funksjonalitet for å levere den ultimate i praktisk kommando. Faktisk ble programvaren din designet med MCU Pro i tankene. Utviklere får tilgang til MCU Pro via sin unike kommunikasjonsprotokoll - pioner av Mackie - og bestemmer nøyaktig hvordan MCU Pro fungerer for deg.

Det betyr at MCU Pro integreres med programvaren din som ingen annen maskinvarekontroller.

Si farvel til sub-par respons til dine blandingsjusteringer, og prøv å huske hvilke knotter som er tilordnet hvilken parameter og den kjedelige prosessen med MIDI-kartlegging.

Med MCU Pro, får du dyp, intuitiv kontroll av blandings- og plug-in-parametere, visuell tilbakemelding i sanntid og konfigurering er plug and play-uten noen midi-kartlegging overhodet!


og MCU Pro går langt utover enkle fadere og transportkontroller - det gir deg det mest omfattende funksjonen som er satt på markedet. Med ni Alps berøringsfølsomme fadere, en bakbelyst LCD og V-Pots for rask finjustering, er MCU Pro den eneste skrivebordskontrolloverflaten som virkelig kan gjøre musikkproduksjonsopplevelsen din komplett.


Med valgfri utvidbarhet via Mackie Control Extender Pro, er MCU Pro også den eneste programvarekontrolloverflaten som kan vokse med studioet ditt.

& nbsp;


Display i flere dager i flere dager


En kontrolloverflate er ikke mye bra hvis du må fortsette å se opp på datamaskinmonitoren din for å se parametrene du finjusterer. Det er grunnen til du å se. Uten å dele oppmerksomheten mellom kontrolloverflaten og dataskjermen, er blandingshastigheten, effektiviteten og den kreative kontrollen alle distraksjonsfri. Og siden det alltid er en god idé å vite hvor du er i programmet ditt, har MCU Pro også et stort, syv-segment LED TimeCode-skjerm lys nok til å jam fiendens radar.

& nbsp;


kanaler, fader og banker


Hver Mackie Control Universal Pro er utstyrt med ni 100 mm motoriserte berøringsfølsomme fadere Fra Alps - en for hver kanal, pluss en mesterfader - for det pro -konsollutseelsen. Med støtte for et ubegrenset antall banker, kan MCU Pro håndtere så mange kanaler som musikkproduksjonsprogramvaren din kan kaste på den.


Hver fader-kanal har også en ekte Mackie Rotary V-Pot, omgitt med en LED -krage for å indikere gjeldende verdi, og dedikerte knapper for postklar, solo, stum, kanal velg og signal til stede LED. I tillegg inkluderer hoveddelen knapper for navigeringskanaler-individuelt eller i banker på åtte-så vel som for programvarespesifikke kontroller som å tilordne I/O, Sends, EQ, Dynamics og Plugins for å nevne noen.

& nbsp;


Master of Your Application


Vi vet at det ikke gjør det Materiell for deg hvor mange applikasjoner Mackie Control Universal Pro fungerer med - det som betyr noe er at det fungerer med din. Mens MCU Pro er kompatibel med all større musikkproduksjonsprogramvare, er den også designet for å fungere spesifikt med applikasjonen din - bare tilgang til programvarens parametere i master -delen, og du kan komme deg ned til handling. Vi leverer til og med forhåndsmerkede Lexan-overlegg for applikasjonen din, slik at den ikke bare fungerer som MCU Pro ble designet for programvaren din alene, den ser slik ut også.

& nbsp;


Mer av en god ting: Mackie Control Extender Pro


Mackie Control Extender Pro er en åtte-kanals kontrolloverflateutvidelse for MCU Pro. Litt smalere enn en MCU Pro, har Extender Pro alle kanalstrimlene til MCU Pro - uten master -seksjonen. Avhengig av musikkproduksjonsprogramvarestøtte, kan flere extender-enheter brukes sammen med en MCU Pro for å etterligne en storskala kontrolloverflate med så mange fader og potter som ønsket.

& nbsp;


Easy Setup


Koble til bare en USB Kabel og du er i gang med WTIH MCU Pro. Og de innebygde MIDI-grensesnittene lar deg legge opp til tre MCU XT-proffer uten behov for ekstern maskinvare. Eller bruk MIDI I/O til å koble sammen det klassiske MIDI -utstyret og jobbe på ELO -dekslene dine.