KMA Machines Minos Germanium Fuzz Pedal

Varenr: 1123102
KMA Machines Minos Germanium Fuzz Pedal
2 166,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Germanium Fuzz God


erobrer av gamle land og forbannet med den uhellige hornede jævla sønnen, King  Minos  har kommet tilbake, fylt med sinne for å levere de eldgamle tonene av fuzz-History!


Minos er KMA Audio Machines 'moderne tilnærming til den gammeldagse og elskede tre-trinns germanium fuzz-lyden, avledet fra og inspirert av den legendariske  Tonebender Mkii  og den unike, men nå hard-to-find  superfuzz & nbsp ; pedaler. Imidlertid, mye mer enn bare rekreasjon av disse klassikerne, er Minos et allsidig verktøy for mange forskjellige stiler av fuzz -lyder og musikk.


Med inngangskontrollen kan du ringe i den perfekte mengden av Pre-Gain and Bass Input. Vend den til venstre, og den gir deg en grisete og skarp overdreven tone, som er perfekt for garasje og blues, mens du snur den i den andre retningen gir deg en tykk og ull fuzz.


KMAs Forsøk fra den 'tonebender-ish' pedalstilen har imidlertid et mye bredere spekter av forsterkningsstrukturer. Sveip gjennom alle nyanser av skitten tone, fra raunchy lav forsterkning til tykk sint fuzz.


Hver kombinasjon av forsterker og instrument oppfører seg annerledes, så for å skreddersy pedalen til din egen rigg, la KMA til Noen ekstra toneformende kontroller. Skreddersy bassresponsen ved utgangen med treveisbryteren. Dette lar deg velge mellom lo-fi-jangle, punchy lav midt eller en dyp og boomy fuzz som vil rive ned alt! Hvis det er altfor skurrende, kan du endre high-end med tonekuttet, som temmer lysstyrken på full gevinst.


Fuzz-karakteren kan endres med to Interne trimpotter som setter skjevheten til den andre og tredje transistoren. Endre den skjevheten på din egen risiko, da det kan slippe løs Minotaurens vrede!

  • VERSITIL TRE-trinns Germanium Fuzz Pedal
  • Bred rekke fuzz-toner- fra Ull eller lo-fi-jangle, til tykk og sint
  • Tone-kutt og bassbrytere-for å bidra til å forme din egen tone og matche riggen din
  • separate inngangs- og utgangskontroller
  • Håndlaget i Berlin, Tyskland
  • True-Bypass Switching
  • Drevet av OPT. 9V PSU
    (9V DC, Center -, 2,1 mm, ~ 5MA strømtrekk)