KMA Machines Astrospurt 4-Stage

JFet Phaser Pedal

Varenr: 1123097
KMA Machines Astrospurt 4-Stage JFet Phaser Pedal
2 344,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
04.07.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Faser satt til fantastisk


Tid og rom går tapt i lyden av universet. Pust inn og pust ut, sakte ned og vær klar for  astrospurt. Fest sikkerhetsbeltet og gå deg vill i de brede, varme og myke lydbildene generert av denne pedalen!


Astrospurt er KMAs påtakelse av den klassiske firetrinns JFET-baserte faseren. Ved å ta denne klassiske analoge kretsen, presset de ut alt de kunne for å gi deg en allsidig og flott klingende, men veldig enkelt å bruke pedal.


KMA ønsket å bli kvitt det faste volumet når du engasjerte den Pedal, så de implementerte en kontroll for å ringe i riktig mengde signal, enten for å øke eller kutte den. For å gi deg en mulighet for en mer subtil fasende lyd, har astrospurt en dybdekontroll der du kan velge mellom en uttalt faset tone eller et mer litt modulert signal.


Astrospurten er ikke bare en Regelmessig faser dekker det imidlertid alle romslige, svimmel og vingling og har disse alle på trykk. Blandekontrollen definerer forholdet mellom rent og faseforskyvet signal - snu det helt med klokken for å få bare en ren tone, men begynn å snu det den andre veien og lyden blir mye mer galere. Snu den helt mot klokken for å få den pulserende stemningen til stjernene som omgir deg.


Men det er noe du ikke kan gå glipp av å høre før du blar på bryteren til venstre-lytt til hemmelighetene til den svart hull. Noe knitrende støy her, eller en Tock Tock der. Skru opp EMPH -kontrollen for å skyve alt over kanten.


Å legge til en forvrengning eller en fuzz foran Astrospurt vil gi deg syntetiske og metalliske lyder - når du først har prøvd, vil du aldri dra tilbake!


Så skru opp spurtkontrollen, se hvor raskt motorene vil flimre og på slutten av reisen din, slå den ned og hvile i den brede og swooshy tonen.

  • Bredt utvalg av phasertoner - fra klassisk til fremtiden
  • Mix -kontroll - legger til rent signal for klarhet
  • Byttbar EMPH -kontroll - for en verden med ekstra oscillerende lyder
  • Signalkontroll-legger til boost eller kutt i nivå for å hjelpe deg med å matche tonen din
  • Håndlaget i Berlin, Tyskland
  • True-Bypass Switching
  • Drevet av opt. 9V PSU
    (9V DC, Center -, 2,1 mm, ~ 5MA strømtrekk)