KMA Machines Moai Maea Analog Octaver

Pedal

Varenr: 1123103
KMA Machines Moai Maea Analog Octaver Pedal
2 549,-
-+
5 på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.10.2023
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Subsonic Power Punch


Moai Maea  er KMA Audio Machines 'svar på lenge glemte analoge oktavertoner. Pedalen genererer en høyere oktav og opptil to underoktaver, og hjelper deg med å generere en enorm vegg av lyd ved å spille bare en lapp.


Den høyere oktav har en edgy og uklar karakter som minner av gamle sent på 60-tallet tidlig 70-talls oktav-toner, som brukt av legender som Hendrix eller Stooges. Suboktavene gjør gitaren din til en skitten bassgitar med risting av bakken. Velg mellom enten den første (-i), den andre (-ii) eller begge sammen (-i/-ii), som gir deg den etterspurte lydveggen.


Moai Maea gir deg også muligheten til å lage en individuell blanding av hver generert oktav og det opprinnelige signalet. For å utvide lydbildene dine har pedalen en seriell buffret FX-loop, innenfor den rene banen, pluss en faseomformer for å unngå faseforbindelse når du blandes signaler på denne måten. Hver oktavdel er fotbryter. Du kan slå av og på den høyere oktaven ved å hoppe på Shriek-bryteren og suboktaven ved dronebryteren.


Så hvis du leter etter en pedal til deg den ekstra kanten for din Guitar Sound, Moai Maea kan godt være Nirvana du har lett etter.

  • Bred rekke fuzz oktavtoner, uavhengig fotbryterbar
  • Seriell bufret FX-sløyfe < /li>
  • Ren blanding-for en verden av utvidede lydbilder
  • Håndlaget i Berlin, Tyskland
  • True-Bypass Switching
  • Drevet av OPT. 9V PSU
    (9V DC, Center -, 2,1 mm, ~ 20mA strømtrekk)