Fender Precision to Jazz Bass Conv. Neck

Pau Ferro, 20 Md Jumbo Frets, 12" Radius

Varenr: 1175468
Fender Precision to Jazz Bass Conv. Neck Pau Ferro, 20 Md Jumbo Frets, 12" Radius Fender Precision to Jazz Bass Conv. Neck Pau Ferro, 20 Md Jumbo Frets, 12" Radius Fender Precision to Jazz Bass Conv. Neck Pau Ferro, 20 Md Jumbo Frets, 12" Radius
4 910,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Øk hastigheten på din favoritt presisjonsbass med P til J -konverteringshalsen. Denne konverteringshalsen er designet for å passe på en presisjonsbassekropp, men med profilen og mutterbredden på en jazzbasshals, og vil skape en bass som har den klassiske P -bass -dunken sammen med den enkle jazzbassens spillbarhet.

Fender erstatningshals er laget på Fender -produksjonsanlegg til de samme spesifikasjonene som de som brukes på instrumentene våre. Denne Ensenada, Mexico-laget P/J Bass-konverteringshalsen har en lønn eller Pau Ferro Fingerboard, en 12 ”radius og 20 middels jumbo-bånd. Lønnshalsen har en behagelig moderne “C” -profil med en jevn satengurretanfinish på forsiden og bak på nakken. Hodestokken har en glansfinish med et autentisk presisjonsbassnedslag for å fullføre det klassiske utseendet.

Den syntetiske benmutteren er forhåndsslatt med "pilot" strengplasseringsspor for å gjøre avstand til en lek når du utfører den endelige innleveringen av strengspor. For ekte Fender -ekthet serveres det også og stemplet, med ekte headstock -logo -dekal.

Denne erstatningshalsen er for en Fender eller Squier® av Fender Guitar.

Fordi fender ekte erstatningshals ikke har blitt montert på gitarlegemer, må nøttesporet kuttes av kvalifisert personell. Andre installasjonsprosesser kan være nødvendige, for eksempel fretarbeid, montere nakken til nakkelommen og andre instrumentoppsettprosedyrer. Det lokale FMIC -autoriserte servicesenteret ditt kan installere ekte erstatningshalser; Finn Autoriserte servicesenter Lokasjoner i nærheten av deg i "Support" -delen av Fender.com.