Zoom V6 Vokalprosessor

Varenr: 1140467
Zoom V6 Vokalprosessor Zoom V6 Vokalprosessor Zoom V6 Vokalprosessor Zoom V6 Vokalprosessor
3 495,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Stemmer i hodet ditt? Ikke nå lenger.

V6 gir øyeblikkelig tilgang til dusinvis av studioklasse lydeffekter som kan kombineres for å skape riktig stemme for enhver sang.

 

Mange forhåndsinnlastede patcher

Med 40 forhåndsinnlastede patcher er det mange gode lyder å velge mellom rett fra boksen. Eller eksperimenter,  , lag og lagre dine egne.

 

EDM - KEY PITCH CORRECT

Velg tonearten til sangen din og V6 vil behandle stemmen din til nærmeste tonehøyde innenfor tonearten. Ved hjelp av ADJUST-knappen kan du bestemme hvor raskt prosesseringen blir utført for å få en mykere eller hardere korreksjon av den opprinnelige stemmen.

 

Bruk foten til å justere lyden

V6 er den eneste vokalprosessoren som bruker en expression-pedal for å skifte formanten til stemmen din. Pedalen kan gi radikale endringer i vokale egenskaper uten å endre tonehøyde, og levere spennende kreativitet og utforsking.

 

En mikrofon designet bare for deg

En viktig komponent i V6 er Zooms innovative SGV-6 mic. SGV-6 er designet for å isolere stemmen din ved å undertrykke lyder fra andre instrumenter på scenen. Mikrofonens isolasjon gjør det mulig for V6 å behandle stemmen din med stor nøyaktighet.