Universal Audio 710 Twin-Finity *

(Tube/Solid State) *Kunderetur

Varenr: 1194353
Universal Audio 710 Twin-Finity * (Tube/Solid State) *Kunderetur
9 037,-Kampanjepris
10 695,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Kundereturer er varer som har kommet i retur fra en annen kunde. Varen har vært åpnet og testet i opp til 14 dager. Små bruksmerker kan forekomme. Har varen skader eller mangler står dette beskrevet i produktteksten. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder.

OBS: Kunderetur i original emballasje. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder. Varen har vært åpnet, Små bruksmerker kan forekomme.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt.

 

den Prisbelønte forforsterker 710 er Rør og Soildstate, OG Alt I Mellom! MANGE HAR SPURT ATTER EN MICPRE SOM KAN TA OPP ALLE TRANSIENTER, MEN ENDA BEHOLDE VARMEN. Nå er det Endelig MUlig!
med 710 Twin Finity Velger du Selv om du vil ha varmen fra røret, få med alle transienter med solidstate, ons en miks av Begge!
" 710 var strålende på spark, snare og vokal, som gir en bred palett med tonale alternativer ... det er en ekspert tone-blender ..."
100% rør til 100% solid tilstand ù en variabel tone som blander mic forforsterker og di
The the the Prisbelønnet 710 Twin-Finity er en radikalt nytt UA-mikrofonforsterkerdesign som kombinerer både den klassiske retrovarmen av rør med den forbigående bittet av solid-state, alt i en 2U, halv rack-enhet.
710 ble opprettet Spesielt for å legge til tonal allsidighet og sonisk inspirasjon som mangler generisk
lydgrensesnittforsterker. Toneblanding er kontinuerlig variabel mellom 100% rør og 100% solid-state,
som tilbyr et praktisk uendelig utvalg av unike forforsterkertoner, pluss muligheten til å enkelt ringe inn din egen signaturlyd.
Det er mange fornuftig Priset solid-state og tube forforsterkere der ute,
Men 710 er den eneste som tilbyr det beste fra begge verdener så vel som alt derimellom i en boks, og innen rekkevidde for ethvert seriøst prosjektstudie-budsjett. < Br>-Twin-Finity Tone-blending Mic/Line Preamp with Hi-Z Instrument DI-funksjoner
-Dual-Path 310 Volt klasse-A-rør og transimpedans Rør- og solid state lyder som passer til en rekke kilder
- doble gevinststadier: Wire-With-Gain to Creamy og Crunchy
- Diskret JFET DI med 2,2M Ohm Ultra Hi-Z Impedance
- Monolitisk balansert Output Stage
- Universal Iinternal Power Supply
- Tungt metallkonstruksjon