Tonebone BigShot ABY

True-bypass switcher

Varenr: 1094072
Tonebone BigShot ABY True-bypass switcher Tonebone BigShot ABY True-bypass switcher Tonebone BigShot ABY True-bypass switcher
1 284,-
-+
1 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
21.07.2022

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • True-Bypass ABY AMP-velger med LED-indikatorer
  • Ombord transformator for å eliminere HUM & Buzz
  • 180 ° polaritet revers til fase-match ampere
  • 100% passiv lydsti, krever ikke strøm

Radial Bigshot Aby er En kompakt ABY-bryter som gjør at du enten kan veksle mellom to forsterkere eller kombinere signalet når du vil at begge AMP-ene skal spille samtidig.

Det betyr at det ikke er noen tone som endrer buffere mellom gitaren og forsterkeren. Med Bigshot Aby får du den rene tonen fra gitaren din koblet direkte til forsterkeren din! For å legge til allsidighet, er Bigshot Aby også utstyrt med en egen tuner ute. Dette&Apos; alltid på&Apos; Utgang mater tuneren for konstant overvåking mens du holder den utenfor signalkjeden. Skulle du oppleve hum- og buzz-problemer på grunn av bakkesløyfer, kommer Bigshot Aby til unnsetning med en innebygd isolasjonstransformator og bakkeløftbryter. Når du er engasjert, kan du veksle polariteten til den andre forsterkeren for å sikre at begge AMP -ene spiller i absolutt fase.

I bruk er BigShot Aby både enkel å bruke og effektiv på scenen. Når den er drevet av en ekstern 9V-forsyning eller Pedalboard Power Brick, springer i full størrelse LED-LED-er til liv for å gi øyeblikkelig statusavlesning på nettet. Når strømmen ikke er tilgjengelig, fungerer den passive lydsignalveien fremdeles, upåvirket. Den kompakte, men ultra-ruggede designen gjør Bigshot Aby ideell for pedalboards der plassen alltid er på en premium.

Bigshot Aby ... den mest allsidige sann-bypass-bryteren laget i dag!