Tonebone PZ Deluxe

Varenr: 1057221
3 899,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
10.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Kombinasjonsinstrumentforsterkning og direkte boks
  • Eksepsjonelt stille lydforestilling
  • Fungerer på alle typer pickups og svinger
  • Fotswitches for demping og kraft Booster

Radial Pz-Deluxe er et studiokvalitetsinstrument forforsterker som syltetøyer en full rekke funksjoner i en kompakt pedal For bruk av levende scener.

og som de fleste studioforsterker, begynner PZ-Deluxe med en lav støyfront som er i stand til eksepsjonell dynamikk for å tilpasse seg alle instrumenter inkludert akustisk gitar , oppreist bass, mandolin og fiolin uansett hvilken type pickup -system som brukes. For piezo-transdusere, kan et spesielt PZB-forsterkningsstadium bli engasjert som øker inngangsimpedansen til 10 meg-OHM-er for å eliminere squawk og eksplosive topper som er vanlige med andre systemer. Dette eliminerer behovet for en egen forforsterker - som er av spesiell betydning for de som ikke ønsker å kutte et hull i vintage gitar.

Kontrollpanelet er velutstyrt med Inngangsforsterkning, 3-bånds semiparametrisk EQ med variabel midtfrekvens, tre posisjons lavfrekvens resonansfilter og 180 graders polaritet omvendte brytere for å eliminere akustiske hot spots som forårsaker tilbakemelding av runaway resonant. En gitarnivåutgang leverer lyden til kunstnerens sceneforsterker mens den innebygde radielle direkte boksen mater PA-systemet. Denne balanserte lavimpedansutgangen gjør det mulig for PZ-Deluxe å kjøre lange kabelkjøringer på over 100 meter uten støy. En egen tunerutgang muliggjør stille justeringer på trinnet ved å trykke på MUTE-bryteren. Og for soloer, en variabel strømforsterker med Set & Glem Level Control lar deg slå gjennom blandingen når det er nødvendig.

Den radiale pz-Deluxe er kompakt for enkel transport, gjort tøft For å håndtere veien, plugg og spille enkelt å bruke og leverer eksepsjonell studiokvalitetslyd.