SoundEar Classic

inkl. adapter

Varenr: 1124357
SoundEar Classic inkl. adapter
5 952,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
15.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

støy har blitt en plage for flere og flere mennesker - men du trenger ikke å gjøre det Still opp med ubehagelig og skadelig støynivå med risiko for å høre skade lenger. Soundear® gir deg det ultimate støyreduksjonsverktøyet.


Disse støyindikatorene, Souear®2000 og Souear® presenterer en klar og umiskjennelig advarsel så snart støyen overstiger grensen. Barn og voksne kan lett forstå advarselssymbolet slik at øyeblikkelig handling kan iverksettes å gjøre noe med støyen. Du kan justere støygrensen på enheten til Passer funksjonen til rommet.


Soundear®s elegante og effektive design passer inn overalt, det er lett å finne rom For denne kompakte enheten på veggen og brukervennligheten er suveren.

 


 

Soundear® er nesten identisk med Soundear® 2000. Forskjellen er at Soundear® bare har to støy Begrens innstillinger. Enheten er satt fra fabrikken til Advarsel på 85 dB, som er maks. støynivå for normale omgivelser. Du kan enkelt justere dette Begrens til 105 dB, som er maks. støynivå for Musikkøvelser rom og konsertsaler. Soundear®2000 presenterer et gult advarsel bare før støygrensen er nådd.


Soundear® er godt egnet for alle de som trenger en enkel og presis støyindikator. f.eks. barns Dagsomsorgssentre, omsorgssentre etter skoletid, skoler, Ungdomsklubber, musikkakademier, øvingsrom, konsertsaler, diskotek, puber, kontorer og industri.


Tekniske data

  • Toleranseterskel: ± 1DB
  • Strømforsyning: Koble til normal elektrisk stikkontakt ved bruk av den lukkede transformatoren.
  • Strømforbruk: App. 3W
  • Dimensjoner: 28 x 28 x 6 cm
  • Vekt: App. 1,5 kg