Samson CR99 Concert 99 Receiver (G)

863-865MHz

Varenr: 1121675
Samson CR99 Concert 99 Receiver (G) 863-865MHz
2 895,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Samsons Concert 99 Wireless System kombinerer 80 kanaler med HD-lyd og ekstrem pålitelighet til et robust all-metall, rack-montert chassis med et sceneklart bakgrunnsbelyst skjerm. Med enkel 1-touch-oppsett, praktisk overvåking, en 300 'UHF-driftsområde. CR99s gruppeskanning er rask til å konfigurere, og hjelper med å unngå motstridende frekvenser, mens IR -synkroniseringsfunksjonen lar brukerne trådløst samsvare med senderen til mottakerens driftsfrekvens.

  • Gruppe G 863–865MHz
  • True RF Diversity Technology maksimerer aktivt område (opptil 300 fot) og reduserer potensiell interferens
  • 80 tilgjengelige kanaler som opererer i UHF -båndet Designet for maksimal systemkompatibilitet på samme sted uten interferens
  • CR99-mottakeren er en metall halv-rack-enhet som kan brukes frittstående eller kan monteres i hvilken som helst standard 19" Rack ved hjelp av det inkluderte racksettet, noe Mottaker, og demper utgangen hvis senderen er slått av eller utenfor rekkevidden.
  • Opptil 300 fots rekkevidde (-linje)