Roland VR-50HD Mk 2 Multiformat AV-Mixer

for 1080p streaming&recording

Varenr: 1141902
Roland VR-50HD Mk 2 Multiformat AV-Mixer for 1080p streaming&recording Roland VR-50HD Mk 2 Multiformat AV-Mixer for 1080p streaming&recording Roland VR-50HD Mk 2 Multiformat AV-Mixer for 1080p streaming&recording Roland VR-50HD Mk 2 Multiformat AV-Mixer for 1080p streaming&recording Roland VR-50HD Mk 2 Multiformat AV-Mixer for 1080p streaming&recording
90 390,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
25.08.2022

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Mark II, inspirert av deg

Lastet med nye produktivitetsfunksjoner inspirert direkte fra tilbakemeldinger fra brukeren, er VR-50HD MK II multi-format AV-mikser den neste utviklingen av Rolands bransjeledende, alt-i-ett AV-bryter med USB 3.0-streaming. VR-50HD MK II, som er lett operert av en enkelt person, fortsetter å levere tilkobling og fleksibilitet i klassen og fleksibiliteten, slik at du kan jobbe et bredt spekter av hendelser med forskjellige I/O-krav.

  • AUX -utgang for dedikert post-, streaming- eller selvtillitsmonitor Feeds
  • Oppdatert brukergrensesnitt for rask, problemfri drift
  • Ny høykvalitets lydforsterker og omformere for krystallklar lyd
  • Direkte kontroll av utvalgte PTZ -kameraer fra JVC og Panasonic over LAN*
  • Automatisk lydblanding, adaptiv støyreduksjon (v2.0) og automatiske videobyttefunksjoner for å støtte enkeltoperatører


*støtte for  Sony,  ptzoptics,  Avonic  og  VISCA-kompatibel vil være tilgjengelig i en fremtidig oppdatering.


Alt-i-ett-bekvemmelighet og ultra-fleksibel Tilkobling.

Den kraftige VR-50HD MK II er en helt selvstendig AV-løsning, konsolidering av videobytte, digital lydblanding, berøringsskjermkontroll med flere visninger og USB AV-streaming til en enkelt enhet som er enkel å kjøre. Og med det omfattende baklapppanelet er det raskt og enkelt å lage inngangsoppgaver på flyet til krysspunkter på bryteren.


Separate feeds for separate behov.

Live-strømmer, HD-opptak , og presentatørens konfidensmonitor har ofte separate visuelle behov fra hovedprogramutgangen. VR-50HD MK II har deg dekket, slik at du kan sende noen av de tilkoblede inngangsenhetene til en dedikert AUX-utgang uten å påvirke den viktigste PGM-destinasjonen. Bruk AUX-tildelingspanelknappene for å bytte kilde, eller synkronisere AUX-utgangen med PGM (Mixer) -utgangen for å fungere som en innebygd distribusjonsforsterker.


redesignet grensesnitt for frittflytende operasjon.

VR-50HD MK II gjør ikke bare mer, det er også lettere å operere via et redesignet brukergrensesnitt. Å bore ned i menyer mens du bytter er en saga blott, takket være dedikerte kringkastingstil-knapper for AUX, PINP og fortsatt kilder. Velg, Solo og Mute -knapper er inkludert for alle lydkanaler, og fremskynder overvåkningsprosessen. Og med den store berøringsskjermen Multi-View Monitor, kan du se og tilordne innganger, vise opptil fire stillbilder, utføre forhåndsvisning/programfunksjoner og mye mer.


Pro-lyd gjorde det enkelt.

Flott Lyd forventes alltid for arrangementer og livestrømmer, men å bruke en dedikert lydingeniør passer ikke alltid budsjettet. VR-50HD MK II eliminerer dette problemet, og tilbyr en rekke automatiseringsfunksjoner som lar en enkelt operatør bytte video og blande pro-nivå lyd samtidig. Bruk Auto Mixing for å balansere lydnivåer, video følger lyd for å bytte kameraer basert på lydinngang, og antifeedback for automatisk å temme hylende mikrofon tilbakemelding. Adaptiv støyreduksjon (V.20)  hjelper med støydemping og nbsp; og humundertrykk. VR-50HD MK II er også utstyrt med en rekke standard lydproduksjonsinnganger, inkludert fire XLR/TRS Combo Jacks med 48 V Phantom Power, fire stereopar (to ¼-tommers og to RCA), og innebygd lyd fra 3G/ HD/SD-SDI og HDMI.


Integrert multi-PTZ-kamerakontroll.

Robotpan-tilt-zoom (PTZ) kameraer eliminerer behovet for flere kameraoperatører, gir god produksjonsdekning med studio- Kvasket kvalitet, og kan plasseres på diskrete steder takket være deres lille størrelse. VR-50HD MK II inkluderer innebygd støtte for direkte å kontrollere Select JVC og Panasonic PTZ LAN-kameraer, slik at du ikke trenger å bruke en dedikert PTZ-kamerakontroller eller operatør. Opptil seks PTZ -kameraer kan betjenes samtidig via LAN -porten.

*støtte  for  Sony,  ptzoptics,  Avonic  og  VISCA -kompatibel vil være tilgjengelig i en fremtidig oppdatering; .


Intelligens innebygd.

VR-50HD MK II er utstyrt med en rekke intelligente lydblandings- og videobyttefunksjoner for å forbedre arbeidsflyten. Se VR-50HD MK IIs intelligente funksjoner i aksjon.


Fire-lags komposisjon og fremdeles lagrer.

Plasser tastet video på bilde-i-bilde, eller overlegg et stillbilde* på toppen av alle lag og slå av disse effektene på/på når som helst.

*fremdeles posisjon og størrelse komposisjon kan ikke justeres.
*Stillbilder lagres i flyktig minne
.


Enkel, ukomprimert streamingutgang med USB 3.0.

VR-50HD MK II bruker den samme tilkoblingsteknologien som webkameraer, slik at du kan fange og dele arrangementer for å nå et verdensomspennende publikum. Bare koble til en datamaskin via USB 3.0 og bruk hvilken som helst streamingtjeneste som kan bruke et webkamera som kilde. Alt er plug-and-play, uten programvare å laste ned eller drivere å installere. For innspilling til en nettklart full HD AV-fil, bruk Rolands gratis VR-fangstprogramvare for Mac og Windows.