FREEONEX er et alt-i-ett batteridrevet personlig PA-system med flere innganger og BLUETOOTH-tilkobling. Det er plassert i et kompakt, lett, men likevel svært holdbart polypropylen-kabinett med flere posisjoner for målretting, og representerer den perfekte løsningen for musikere, DJ-er og generelle PA-brukere.
 
En rekke med tre høyoppløselige 2” HF-høyttalere sammen med en kraftig 6” LF-woofer gir en konsekvent tonal balanse, et sterkt utgangsnivå over avstand og bred dekning av store publikum.
 
Den toppmoderne elektronikken inkluderer en sofistikert forforsterkerseksjon med DSP-prosessor og en kraftig 150W + 50W klasse D forsterker. Den innebygde 2 mono + 1 stereo kanals digitale mikseren gjør det mulig å koble til to mikrofoner eller instrumenter og en stereospiller, hver med uavhengige nivåkontroller. En 2-bånds EQ og en studio-grade digital REVERB er også tilgjengelig for mikrofon/instrumentinnganger.
 
Den innebygde BLUETOOTH-tilkoblingen gjør det mulig å strømme lyd av høy kvalitet fra bærbare enheter uten behov for noen kabler.
 
Det innebygde Li-ion-batteriet gir opptil 10 timer kontinuerlig drift uten strømtilkobling, for maksimal brukervennlighet.
Proel FREEONEX
Bestilt fra leverandør
3 061,-