Radial BT-Pro Bluetooth Direct Box

Varenr: 1086658
Radial BT-Pro Bluetooth Direct Box Radial BT-Pro Bluetooth Direct Box Radial BT-Pro Bluetooth Direct Box Radial BT-Pro Bluetooth Direct Box
2 829,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
25.08.2022 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Bluetooth-mottak til 12 meter (40 fot!)
  • Dual balanserte XLR-utganger for å koble til PA-systemet
  • Innebygd hodetelefonforsterker for feilsøking
  • Isolasjonstransformatorer for å eliminere Buzz og Hum

BT-Pro er en Bluetooth® direkte boks designet for å fange den trådløse overføringen fra en Bluetooth®-aktivert enhet og konvertere signalet til en balansert linje for bruk i et PA- eller innspillingssystem. Den bruker et innovativt T-formet tilgangshulrom bak som ligger antennen. Dette er beskyttet av en frest innsats laget av Sintra® - en robust PVC med lukket celle - som tillater det trådløse overføringssignalet å passere uten forstyrrelser, slik at resepsjonsavstander på 12 meter (40&Apos;) eller mer med siktlinje mellom enheter. < /P>

Selve lydsignalveien bruker det nyeste Bluetooth -trådløse A2DP -grensesnittet over 2.0 EDR (forbedret datahastighet) for overføring av høyere hastighet for å levere optimal lydkvalitet. Denne standarden bruker et 16-biters trådløst komprimert format med den faktiske bithastigheten som er bestemt av overføringskildematerialet. På innsiden konverterer BT-Pro dataene til et stereoanalog signal, og produserer opptil +4dB ved utgangen. Signalnivået styres av et potensiometer frontpanel som deles med den innebygde hodetelefonforsterkeren med standard 3,5 mm mini TRs som brukes til feilsøking. For større fleksibilitet setter en stereo-til-mono-bryter stereo-utgangen for dobbelt-mono-drift for å redusere kravene til inngangskanalen på mikseren eller for å dele signalet mellom separate systemer. Skulle støy oppstå, kan to sidemonterte isolasjonstransformatorer settes inn i signalveien. Dette er supplert med en bakkeløftbryter for XLR-er for ytterligere å bidra til å eliminere brum og surr forårsaket av bakkeløkker.

å koble til BT-Pro er enkelt. BT-Pro drives av en ekstern 5V-forsyning via en mini USB-port og kan også drives fra en bærbar PC eller USB-hub. Når de er slått på, vil to toppmonterte lysdioder veksle når det venter sammenkobling. Slå på Bluetooth-enheten din, og senderen sender en innledende sammenkoblingsmelding for å identifisere BT-Pro. Dette vil vises som&Apos; Radialeng &Apos;. En tilkoblingskode blir deretter brukt til å initialisere tilkoblingen. Denne viktige sikkerhetsfunksjonen sikrer at andre nærliggende Bluetooth -enheter ikke kan&Apos; forurense eller kapre&Apos; systemet. Når BT-Pro&Apos; s blå LED er sammenkoblet, vil det blinke hvert tredje sekund for å fortelle deg at de to Bluetooth-enhetene snakker med hverandre.

Radial Bt-Pro ... en trådløs DI laget for profesjonell turné .