PRS Custom 24 Faded Whale Blue

Varenr: 1095664
PRS Custom 24 Faded Whale Blue PRS Custom 24 Faded Whale Blue PRS Custom 24 Faded Whale Blue PRS Custom 24 Faded Whale Blue PRS Custom 24 Faded Whale Blue PRS Custom 24 Faded Whale Blue
58 995,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
30.04.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The Custom 24 er det som startet det hele for PRS. Først introdusert på NAMM -showet fra 1985 og har siden den gang med det 24 frets og 25" Skala vært en pålitelig følgesvenn for gitarister over hele verden. I dag finnes skikken i mange forskjellige versjoner - The Custom 22 er en 22 fret gitar og har litt varmere og mer avrundet tone sammenlignet med den mer artikulerte tilpassede 24. Både tilpassede 24 og tilpassede 22 kan også utstyres med en LR Baggs Piezo -system for ekstra allsidighet. 

For de harde rockingdykkebombere der ute, er den tilpassede 24 Floyd gitaren for deg. Original Floyd Rose Tremolo, en satenglønnshals med ibenholt fretboard og høye utgangs pickups gjør tilpasset 24 Floyd Rose til et farlig våpen i høyre hender. 


Den tilpassede 24 er den Quintessential PRS -gitar. Dette ikoniske instrumentet var den første modellen som Paul Reed Smith brakte til publikum på PRS Guitars 'første Winter NAMM -show i 1985 og har vært toppselger siden den gang. Spilt av internasjonalt turnerende artister, gigging musikere og håpefulle spillere, har Custom 24 PRSs patenterte Gen III Tremolo-system og PRS 85/15 pickuper med volum- og tonekontroller og en 5-veis bladbryter. 85/15 pickups ble personlig designet av Paul Reed Smith for å tilby bemerkelsesverdig klarhet og utvidet høy og lav ende.

Den tilpassede 24 er den originale PRS. Siden introduksjonen har det tilbudt et unikt tonalalternativ for seriøse spillere og definerte PRS -tone og spillbarhet.

  • Mahogny tilbake med en utskåret figurt lønnstopp
  • Mahognyhals, palisander fretboard. 
  • Mønster tynn
  • 24 frets, 25" Skala lengde
  • PRS patentert Gen III Tremolo
  • PRS Fase III Låsingstunere
  • PRS 85/15 pickups
  • Faded hvalblå

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Kasse/bag inkludert? Ja
Kroppskonstruksjon Solidbody
Orientering Høyrehendt
Pickupkonfigurasjon HH