Pioneer DJ XDJ-XZ

Profesjonelt DJ-system, standalone

Varenr: 1139213
26 000,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

kraftsenteret
XDJ-XZ er et profesjonelt alt-i-ett DJ-system som er perfekt for arrangementer, en bar eller klubb eller ditt private studio. Uansett hvor du tar det, gir XDJ-XZ deg alle funksjonene du trenger for å få jobben gjort.

 

Dette 4-kanals systemet har en profesjonell utforming-så du Jeg føler deg nøyaktig som om du bruker vårt Club-Standard NXS2-oppsett. Og takket være fleksibel mediestøtte, kan du velge mellom en rekke måter å utføre på. Animere settene dine med 14 Professional Beat FX og 6 Sound Color FX, og utløs programvarespesifikke funksjoner ved å bruke de 16 flerfargede ytelsesputene. Superior Club-klar lyd og en rekke avanserte funksjoner er til enhver tid til fingertuppene med den solide bygde, enkeltenheten.

 


nøkkelfunksjoner & nbspp ;

Kontroller optimalisert for profesjonelle forestillinger
Føl deg som om du spiller på NXS2-oppsettet og blir praktisk med alle funksjonene du trenger. Joghjul i full størrelse muliggjør riper på neste nivå, og farge på joggeplay gir deg viktig sporinformasjon. Legg til teft med 14 beat fx og 6 lydfarge fx.

 

Fleksibel mediestøtte
Kos deg med friheten til å spille slik du vil. Plugg inn en USB-stasjon lastet med Rekordbox-analyserte spor eller koble til en bærbar PC for å bruke Rekorbdox DJ eller Link Export Mode. Fra begynnelsen av 2020 vil du til og med kunne bruke Serato DJ Pro.

 

overlegen lydkvalitet og flere ekv Takk til den 64-biters digitale signalprosessoren. Finjuster hele blandingen din ved hjelp av 3-bånds masterutgang Eq. Feedback Reducer-funksjonen hindrer enhver "hyling" fra Det første alt-i-ett DJ-systemet som støtter Pro DJ Link. Koble utstyr som CDJ -er til 3. og fjerde kanaler og synkroniser lyden til blandingen din. Bruk skjermbildet XDJ-XZ for å bla gjennom bibliotekene fra de eksterne lydkildene.

 

Berøringsskjerm og farge på jog display
Hold oversikt over all informasjonen du trenger og fokuser på ytelsen din. Bølgeformer, varme signaler, BPM og mer vises via 7-tommers LCD-berøringsskjerm og fargen på joggetur i midten av hvert joggehjul.