Nord Pedal Keys 27

Varenr: 1020338
Nord Pedal Keys 27 Nord Pedal Keys 27
23 999,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Pedal Keys 27 er et MIDI pedalbrett med 27 pedaler, i tillegg til en integrert "swell" pedal. Hele enheten kommer i et solid aluminiumschassi, som gjør at det er lett i vekt samtidig som det tåler å bli tråkket på. Den er en perfekt "match" til Clavia C2 orgeler, men den kommuniserer via MIDI og kan derfor brukes like bra med enheter fra andre produsenter også.
For å bruke Pedal Keys 27 med ditt Clavia C2 orgel er det eneste du trenger å gjøre å koble pedalen til "Bass Pedal MIDI" ingangen og aktiver Bass seksjonen i softwaren.
De lange pedalene har trefinish og en lengde på 350 mm (13.8"), perfekt lengde for å legge til rette for riktig "tå-hel" teknikk når man spiller. De korte pedalene er farget grå for å sikre bra synlighet også i veldig mørke omgivelser.
The Pedal Key 27 spenner fra C2 til D4, MIDI noter 36 til 62, og sender på MIDI kanal 3. "Swell" pedalen er motert på top panelet, noe som sikrer enkel og direkte tilgang til denne viktige funksjonaliteten. Motstanden i pedalen kan justere med to interne justerings-skruer inni pedal-chassiet.
"Swell pedalen" kobles til den mottakende enheten med en egen kabel, 1/4" 6,35mm TRS stereo plugg. Pedal Keys 27 er veldig transportabel - og veier kun 15,5 kg(34lbs)