Midas 502 V2 microphone preamp

500 Series

Varenr: 1142400
Midas 502 V2 microphone preamp 500 Series Midas 502 V2 microphone preamp 500 Series Midas 502 V2 microphone preamp 500 Series Midas 502 V2 microphone preamp 500 Series
2 569,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

500 Series Modular Midas Microphone Forforsterker med klassiske XL4 -filtre


 

  • Høy ytelse, Compact 500 -serien Premium Midas Microphone/Line Forforsterker
  • Prisvinnende Midas AMP er blitt forbedret med Quad Discrete Ultra Low Noise Input Transistorer
  • Legendarisk MIDAS -inngang tillater opptil +24 DBU -signalnivåer uten PAD, samtidig som det har den høyt elskede myke klippekarakteristikken
  • Klassisk Midas XL4 feide filtre med lavt og høy passering med uavhengige valgbrytere
  • Byttbar Twin Aux -balansert utgang gir deg MIC/Line Splitter -evne når du er installert i Midas L6 eller L10 -stativer
  • Unik tvillingpresisjon 11 Segment LED -sirkulær inngang og utforming av utgangsnivå
  • Høy nøyaktighet Rotasjonsbryterforsterkningskontroll med 60 dB -område i 5 dB trinn
  • Utgangsforsterkningstrimm med ± 20 dB -områdekontroller Inngangs- og utgangstrinnets farging
  • Total gevinstområde er en fantastisk -20 dB til +80 dB som lett har plass til lav utgangsmikk
  • Store forsterkningsknapper gir presis kontroll av inngangs- og utgangsgevinster
  • Lyste brytere for filtre, +48V, Polarity Reverse og (TX) Twin Aux Output Aktiver
  • Power Up Mute Relays forhindrer bryter på dunk
  • Premium kvalitetskomponenter gjennom en krystallklart lydfilsignalbane
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Mikrofonforforsterker 502

Som svar på de mange kundeforespørslene mottatt gjennom årene, den prisbelønte Midas Mikrofonforsterker er nå tilgjengelig som et tillegg til ethvert mobil- eller innspillingssystem. Når den brukes i forbindelse med Legend L10 eller L6 500-serien Rackmount-chassis, gir mikrofonforforsterkeren 502 den ideelle løsningen for brukere som søker den legendariske Midas-lyden i et modulært format som kan skilte med oppgradert ytelse i premium kvalitet. I tillegg bruker 502-modulen de samme feide filtre med lav og høy passering som finnes i den ikoniske XL4 live-ytelsesblandingskonsoll blir vurdert av å lede live lyd- og innspillingsingeniører som selve essensen av den berømte Midas -lyden. Tiår med designopplevelse sammenkoblet med førsteklasses komponenter er grunnlaget for den anerkjente varmen og dybden, som får frem subtil atmosfære, opprettholder romlig posisjonering og mer effektivt fanger opp et presist lydbilde. Den varme og organiske Midas -lyden har blitt hørt av millioner av konsertgjengere - og spilt inn for ettertiden på utallige live -album. Den prisbelønte MIC-forforsterkeren i 502-modulen har til og med blitt oppgradert via implementering av fire diskrete ultra-lave støyinngangstransistorer for enda mer gjennomsiktig og ultra lav støyytelse.


Søt tilgivelse

Gjennom årene har mange blandingsingeniører funnet at denne robuste og overbelastede tolerante forforsterkerdesignen tar på seg en helt ny dimensjon når den blir drevet hardt. 502-modulens inngangstrinn tillater opptil +24 DBU-signalnivåer uten PAD-krav, samtidig > Klassiske Midas XL4 -filtre

Våre XL4 -miksere er legendariske for deres kompromissløse soniske egenskaper, imponerende allsidighet og brukervennlighet. 502 mic forforsterker hedrer den arven ved å bringe tilbake de lave og høye passeringsfiltrene som bidro til å gjøre XL4 så populær. Lavpassfilterkontrollen justerer filterfrekvensen fra 1 kHz til 40 kHz, mens høypassfilterkontrollen justeres fra 10 Hz til 400 Hz (begge -3 dB -punkter).


Twin -balanserte utganger

Hovedutgangen til 502 -modulen er den samme elektronisk balanserte utgangen du finner på de fleste Midas -blandingskonsoller. Denne konfigurasjonen gir et ekstremt rent signal selv når du opererer på veldig høye signalnivåer. TX -bryteren muliggjør tvilling AUX -utgangen når den er montert i et Midas L6- eller L10 -rack, dette er en andre uavhengig drevet balansert utgang som er identisk med hovedutgangen. Dette gir 502 aktive MIC/Line Splitter -evne for ultimate fleksibilitet, disse høye strømutgangene kan drive lengre lydkabler med letthet.


Presisjon LED I/O -måling

A MIC -forforsterkning av dette kaliberet krever like nøyaktig I/O -måling - og 502 leverer på en stor måte. Den høye presisjonen 11 -segment roterende LED -måleren leser signalstolperforsterkeren/pre -filteret, og gir inngangsmåling fra -20 dbu til + 20 dBU i 4 dB trinn. En lignende meter er gitt for justering Ved en stor presisjon 12-posisjons roterende bryter med forsterkningsinnstillinger fra 0 (enhetsgevinst) til +60 dB i 5 dB trinn, mens et fullt variabelt potensiometer er gitt for utgangstrimmen over et ± 20 dB-område. Når den brukes i kombinasjon, er total maksimal forsterkning en imponerende + 80 dB, mer enn nok til å imøtekomme til og med lavt nivå båndmikrofoner. I tillegg kan utgangstrimkontrollen brukes til å kontrollere farging; Inngangsforsterkningen kan økes for å dra nytte av overbelastningstolerant MIC -forsterkeren, og utgangstrimmen kan brukes til å kontrollere utgangsnivået.


Opplyst brytere

hele 502 Modules trykknappbrytere har LED-belysning når de aktiveres for rask og enkel statusbekreftelse. Brytere inkluderer lavpassfilteret i bryteren, som setter inn lavpassfilteret inn i signalstien; High Pass-filteret i bryteren, som setter inn High Pass-filteret (begge postinngangsforsterkningen/pre-output-trim); Fase -omvendt bryteren, som inverterer signalfase 180 °; 48V -bryteren, som leverer +48 volt fantomkraft via 500 -serien rackmount chassis; og Twin Aux Output (TX) -velgeren. Legg dette til 502s strålende måling, og du har øyeblikkelig bekreftelse av alle forforsterkerparametere.