MAUI 5 Go er en kombinasjon av utmerket lydkvalitet, et kompakt design og stor allsidighet. PA-anlegget kan brukes av både gatemusikanter, mobile DJer og deg som vil ha godlyd på hagefesten. MAUI 5 Go har et li-ion-batteri med høy kapasitet og lar deg spille av musikk hvor som helst! Du kan også kjøpe ekstra batterier og lader, og kan dermed holde musikken gående så lenge du bare ønsker!

 

 

Med MAUI 5 Go kan du spille helt til "krampa tar deg". Med LD Systems sin patenterte Quick-Swap-teknologi kan du kjapt og enkelt bytte ut det tomme batteriet med et nyladet et. Med batterilader-dockingen (kjøpes utenom) kan du også lade opp det tomme batteriet, og kan dermed holde liv i musikken hele dagen.

 

 

På MAUI 5 Go kan du strømme musikken trådløst over bluetooth, men du har også innganger for mikrofoner og instrumenter, og andre lydkilder. MAUI 5 Go er klar for liveopptredener, musikkavspilling og taler - hvor som helst!

 

Skulle du trenge litt mer kraft, kan du enkelt koble sammen to systemer for stereo-avspilling. Du trenger ikke rote i menyer for å sette opp dette, alt du trenger gjøre er å koble til en kabel og trykke på en knapp, så er du i gang!