Fluid Audio Focus

Varenr: 1148445
Fluid Audio Focus Fluid Audio Focus Fluid Audio Focus Fluid Audio Focus Fluid Audio Focus Fluid Audio Focus
699,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
25.07.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Fluid Audio Focus hodetelefonblanding og avspillingssystem
Fluid Audio har tatt sine mange års erfaring med å perfeksjonere studio monitor-design og tilbyr nå et studioklasse, høykvalitets hodetelefonblanding og avspillingssystem for mixingeniører og musikkentusiaster.

Fluid Audio Focus -hodetelefonblanding og avspillingssystem er resultatet av synergien mellom Fluids omfattende ekspertise med lydvare og DSONIQ Realphones -kompetanse med lydavspillingsprogramvare.
Fokussystemets hodetelefoner har en halvlukket rygg, over-øre-elegant design for studiosporing, miksing, mestring og uformell lytting.
De bruker 50 mm neodymmagnetdrivere med lette membraner for å levere en ekstremt detaljert og responsiv ytelse mens de forblir komfortable nok til timer med bekymringsfri bruk.

Programvaren med tilhørende Realphones gir en serie med virtuelle mikseom, flere profesjonelle skjermvalg - inkludert Fluid's egne FX -serier -skjermer, og en rekke EQ- og Sonic -justeringsalternativer.
Dette gjør det mulig å blande ingeniører en bred palett av valg som de kan lage og sjekke blandingene sine for å sikre at de vil oversette ordentlig når de spilles tilbake på andre systemer.

Nå kan du blande nøyaktig hvor du ønsker uten behov for fysiske studiomonitorer eller profesjonelle blanding av suiter.
Denne plattformen er like egnet i fysiske studioer fordi den gir blandingsingeniører en enkel løsning for å sjekke blandingene deres praktisk talt på tvers av mange blandingsoppsett. Enten du har et komplett studio og trenger å sjekke blandingene dine i andre blandingssuiter eller velge å blande helt på hodetelefoner, leverer fokussystemet verktøyene du trenger for begge deler, noe som gjør det til et virkelig allsidig og fleksibelt alternativ for enhver blandingsingeniør. P>

Funksjoner:

  • 50mm Neodymium Magnet Speaker Drivere
  • Balansert og artikulert respons
  • fast metall/plastkonstruksjon, komfortabel og holdbar
  • Semi-open, Circumaural Design
  • Gullbelagte utgangskontakter

& nbsp;

dsoniq Fluid Audio Edition

Tekniske data:

frekvensområde : 20Hz-20kHz nominelt lydtrykk : > 90dB rangert impedans : 32O driverstørrelse: 50mm neodymium Akustisk design : semi-open, circumaural maks kraft : 300 mw kontakt : 3,5 mm med 6,3 mm adapter nominelt pannebåndstrykk : 3,5nm transdusertype : dynamisk nominell thd : <0,2% Kabellengde: 3 meter

Produktinformasjon

Hodetelefon Aktiv støydemping Nei
Hodetelefon Bluetooth Nei
Hodetelefon form Rundt øret
Hodetelefon konstruksjon Halvåpent
Hodetelefon tilkobling 3.5mm og 6.3mm
Hodetelefon Utbyttbar kabel Ja
Impedanse hodetelefon 32 Ohm