Drawmer 1976 Stereo Three Band

Saturation and Width Processor

Varenr: 1131955
Drawmer 1976 Stereo Three Band Saturation and Width Processor Drawmer 1976 Stereo Three Band Saturation and Width Processor Drawmer 1976 Stereo Three Band Saturation and Width Processor Drawmer 1976 Stereo Three Band Saturation and Width Processor
12 590,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

1976 3 -båndet stereometning og breddeprosessor er designet for å injisere karakter, farge & amp; Livet inn i innspillingene dine og levende lyd i en stilendemisk av det klassiske utstyret i 1970' s. Den helt analoge metningen av 1976 vil gi den realismen som plugins bare kan strebe etter, og erstatte den tøffe, sterile digitale lyden med fylde, mykhet og varme. Hvorfor etterligne metning når du kan ha den virkelige tingen?


Inspirert av de høyt anerkjente metnings- og breddefunksjonene i vår DC2476 Digital Mastering -prosessor De 3 båndene med uavhengig metning i 1976 er designet for å legge til De behagelige ufullkommenhetene som er så endemiske i klassisk utstyr. Metning er ideell for å legge fylde til musikken din, og tar musikken din fra et kaldt, dystert landskap til en varm, lys vista.


I tillegg, i motsetning til konvensjonelle metningsprodukter, har 1976 også 3 Bånd av stereobreddekontroll for å virkelig få frem dybden og tilføre ekte tilstedeværelse til blandingen din, og alt med et enkelt, men likevel omfattende sett med kontroller som gir ekte stereooperasjon.


Hva er metning?

Metning i musikkproduksjon er noe som virkelig kan berike lyden i blandingen din ved å legge til en subtil form for forvrengning som tilfører hyggelig klingende harmonikk. Det stammer fra de analoge dagene da lydopptak kjørte gjennom forskjellige maskinvarestykker, hver og en la sin egen karakter til musikken og ga lyden en hyggelig kvalitet som var mye ettertraktet. I dag, i den digitale tidsalderen, forekommer disse egenskapene ikke lenger naturlig, noe som gir en altfor ren, steril kvalitet til lyden, med metningsplugin-moduler som brukes til å etterligne de som ikke er til stede. 1976 lar deg legge til denne karakteren på en helt analog, naturlig måte. Imidlertid er det ikke bare begrenset til digitale innspillinger, det vil imidlertid legge tilstedeværelse, varme og liv til enhver lyd uavhengig av hvordan det er spilt inn, enten det er trommel, vokal, synths og mer, i digital eller analog. < /p>
Hva med 3 båndmetning?

Fordi 1976 som 3 bånd av uavhengig metning kan det trekke av fantastiske bragder som enkeltbåndmetning aldri kunne oppnå. For eksempel kan den få frem basslinjen, tilføre tilstedeværelse og korn uten å ødelegge den totale balansen i blandingen ved å legge forvrengning til toppenden. Eller forbedre vokalen uten å gjøre bunnen til å være gjørmete.


Hvor du kan få mest mulig ut av metning.

Metning kan brukes til å legge til varme på stort sett ethvert stykke lyd, men den kan brukes på Noen høres langt mer effektivt ut enn andre:


Perkusjon

trommer er en av de beste lydene du kan bruke metning. Det kan brukes til å' lim' Hele trommelbussen sammen, injiserer litt slag og spenning, gir dem dybde og liv, og tilfører harmonikker som er behagelige for øret, mens du tamler useriøse transienter og high end hardness ved bruk av naturlig komprimering.


Basslines

Hvis basslinjen din høres litt flat og livløs, vil den virkelig dra nytte av en å legge til litt metning. Dette vil få frem kornet, skitten lyden og fete den ut. Og vi snakker ikke bare om bassgitar her, bruker den på sinus genererte basslinjer for å få dem til å høres mer naturlige ut, og skyver dem ut i blandingen.


Synths

Synths har en tendens til å høres for digital og klinisk. Metning vil gi dem liv til liv, slik at de høres varmere, mer naturlige og nærmere den analoge lyden som de etterligner. Det injiserer harmonikk og grus, og gjør at synthene skiller seg ut mer i blandingen.


Vokal

Metning er en av hemmelighetene til stor klingende vokal. Vokalopptakene dine kan høres bra ut, men metningen vil få dem til å synge (ordspill ment). Det vil gjøre enhver vokal lyd fyldigere, spesielt tynne og kjedelige stemmer, og vil varme og temme hardt klingende vokal ved subtilt mykgjørende sibilance. Ikke gå over toppen, hold den harmoniske forvrengningen mild, eller det kan ødelegge vokalen sammen.


blanding

for alt Det er veldig natur det høres også ut, vel, digital. Det er for tøft, for rent. Metning kan være nøkkelen her. Det vil gi harmonisk forvrengning for å injisere liv og varme i blandingen, og hjelpe dine digitale blandinger til å høres mer ut som de fra den analoge innspillingstiden. Bare å passere lyden gjennom en analog enhet vil ha en viss innvirkning på å varme opp blandingen, selv om det å passere den gjennom 1976 vil ta blandingene dine til neste nivå.


Hva med bredde?

uten stereo som utvider den Mix vil ikke hoppe ut av foredragsholderen og ta tak i lytteren din, det er her de 3 bandene i 1976 kan brukes til å forbedre den ekstra dimensjonen for å ta blandingen fra en flat vegg av lyd til en 3D -oppslukende opplevelse. Det er sannsynlig at blandingen din allerede vil ha et stereoelement, men 1976 gjør det superenkelt å kontrollere disse, utvide og monogisere der det er nødvendig for å få ønsket effekt, og alt bare ved å bruke den enkelt stereokontrollen av den lave, midtre og og midtre og høye bånd. En stor fordel med å ha uavhengig breddekontroll for hvert av båndene er å la de høye frekvensene spres over et bredere lydbilde uten å påvirke lavfrekvensenden. Easy!


 

  • Kraftig 3 bånd all analog metning for å legge varme til både dine digitale og analoge lyder.
  • Designet for å Injiser karakter til lyden din som minner om 1970' s ERA -utstyr og fjerner den desinfiserte hardheten som digitale opptak lider av.
  • 3 -bånd fullt justerbar stereobredde gir kontrollerbar dybde og tilstedeværelse til deg blanding.
  • < < Li> Fullt variabel crossover -kontroller mellom båndene lar deg stille inn i signaler for forskjellige mengder uavhengig metning på tvers av hele frekvensområdet.
  • Ekte stereooperasjon med ett sett med kontroller for begge kanaler.
  • kan operere i stereo og mono.
  • Mono -bryteren hjelper med å fremheve problemer i stereomiksen.
  • Intern lav humdoroidal lineær strømforsyning med spenningsvelgerbryteren. Li>
  • Klassisk trekkbyggekvalitet med robust stålchassis og Alluminium frontpanel.
  • Designet og produsert av Drawmer i Storbritannia.