Boss Katana:Go

Varenr: 1197393
Boss Katana:Go Boss Katana:Go Boss Katana:Go Boss Katana:Go
1 620,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
16.05.2024

Ultraportabel hodetelefonforsterker for gitar/bass, med avansert spatialteknologi og autentiske lyder fra forsterkerserien Katana.

 

 

Katana i lomma

Kompakt, praktisk og fullspekket med lyd! KATANA:GO er en essensiell partner for daglig spilling med gitaren eller bassen din. Denne kraftmaskinen av en hodetelefonforsterker gir deg lydene fra Katana stage forsterkerserien rett i instrumentutgangen, i tillegg til trådløs musikkstrømming, lydredigering og læringsverktøy med smarttelefonen din Avansert spatialteknologi gir deg en sikkelig 3D spilleopplevelse, og BOSS Tone Exchange gir deg et uendelig lydbibliotek å utforske i enhver stilart. Enten du er utøver på hobbybasis eller en proff som vil holde ferdighetene dine ved like, så vil KATANA:GO holde deg inspirert uansett hvor du spiller.

 

 

  • Personlig hodetelefonforsterker med førsteklasses gitar- og basslyder fra Katana-forsterkere
  • Gitarmodus med 10 forsterkertyper og over 60 effekter
  • Bassmodus med tre forsterkertyper og over 60 effekter
  • Stage Feel-funksjon gir en omsluttende hodetelefonopplevelse med avansert BOSS spatialteknologi
  • 30 brukerminner i hver modus, fylt opp med lyder klare til bruk
  • Se minnenavn og den innebygde tuneren på OLED-skjermen
  • Rediger og spill sammen med musikk trådløst fra mobilenheten din via Bluetooth®
  • Tilhørende BOSS Tone Studio-app med kraftige verktøy for lydredigering, minneorganisering og YouTube-øving
  • Last ned og del Livesets på BOSS Tone Exchange
  • Støtter import av Tone Setting-data fra Katana gitar- og bassforsterkere
  • Oppladbart batteri med opptil fem timers kontinuerlig driftstid
  • Ta opp / spill av låter i musikkproduksjonsprogramvare på en datamaskin eller mobilenhet* via USB-C®
  • Trådløs ekstern fotkontroll med tilleggsutstyret EV-1-WL trådløs MIDI expressionpedal og FS-1-WL trådløs fotbryter
  • Tilleggsutstyret CB-KTNGO bærebag for KATANA:GO, ladekabel og annet tilbehør 

*Det kan ikke garanteres kompatibilitet med alle tredjeparts enheter og programvare.

 

 

Umiddelbar tilfredsstillelse

KATANA:GO gir førsteklasses lyd for daglig spilling uten at du må styre med forsterkere, pedaler og datamaskinintegrering. Bare sett den inn, koble til øreplugger eller hodetelefoner, hent fram et minne, og begynn å rocke. Innebygde kontroller gir tilgang til volum, minnevalg og andre viktige funksjoner, og du kan enkelt se det gjeldende minnet og tuneren på den innebygde skjermen. Det oppladbare batteriet gir opptil fem timer uavbrutt spilletid, og den integrerte 1/4-tommerpluggen kan foldes inn så du får en boks som passer i lomma og som kan tas med over alt.

 

Autentisk Katana-lyd

KATANA:GO driver fram spilleøktene dine med genuine lyder fra den bestselgende Katana forsterkerserien. Gitarmodusen har 10 unike forsterkerkarakteristikker, inkludert clean, crunch, high-gain BOSS Brown, to karakteristikker optimalisert for akustisk/elektrisk gitar, med mer. Det finnes også en egen bassmodus med Vintage, Modern og Flat hentet direkte fra Katana Bass-forsterkerne. Hver modus inkluderer et massivt bibliotek med BOSS-effekter du kan utforske, med omfattende lydtilpasning tilgjengelig i den tilhørende appen BOSS Tone Studio for iOS og Android.

 

Omsluttende scenelyd

Den innovative Stage Feel-funksjonen i KATANA:GO gir en omsluttende spilleopplevelse, ved hjelp av avansert BOSS spatialteknologi. Forhåndsinnstillinger gjør at du kan plassere forsterkeren og bakgrunnsmusikken på ulike steder i lydbildet, noe som gir inntrykk av at du spiller med backline på scenen eller jammer sammen med venner i samme rom. Det er også mulig å gjøre lydbildet mer personlig med de intuitive verktøyene i BOSS Tone Studio.

 

Ubegrenset inspirasjon

Gitar- og bassmodusene i KATANA:GO har 30 minner hver, som er fullspekket med lyder klare til bruk. Ved å bruke BOSS Tone Studio kan du tilpasse de forhåndsinnstilte minnene, lage lyder fra grunnen av, eller importere Tone Setting-minner laget med Katana bass- og gitarforsterkere i scene-klassen. Appen gir deg også integrert tilgang til BOSS Tone Exchange, der du kan laste ned profesjonelt utvalgte Livesets og dele lyder med det globale BOSS-fellesskapet.

*For øyeblikket kan Livesets laget av BOSS kun lastes ned i BOSS Tone Studio-appen. Støtte for nedlasting og deling av brukerinnhold vil legges til i juni 2024. Du kan få tilgang til alle brukerinnholdfunksjonene ved å gå inn på BOSS Tone Exchange i nettleseren din. 

 

Jam, øv og lær

Med KATANA:GO og smarttelefonen din har du en komplett mobil løsning for å booste daglig øving. Varm opp ved å jamme sammen med sanger fra musikkbiblioteket ditt. Gå deretter inn i den kraftfulle Session-funksjonen i BOSS Tone Studio for å forbedre ferdighetene dine med øvingsleksjoner på YouTube. Bygg opp sanglister for å lage en organisert praksis og loop partier for å studere dem nærmere. Du kan også stille inn tidsmarkeringer og få KATANA:GO til å veksle mellom lyder automatisk samtidig som du spiller med bakgrunnsspor på YouTube.

 

Spill inn og strøm

Den allsidige KATANA:GO fungerer også som et USB lydkort for musikkproduksjon og skaping av internettinnhold på en datamaskin eller mobilenhet. Spill inn profesjonelle Katana-lyder i DAW-programvare. Eller koble til sosiale media og videoapper og del ferdighetene dine med verden. I begge tilfeller kan du bruke Stage Feel-funksjonen for å legge til dybde og dimensjon i instrumentlyden og bakgrunnsmusikken som strømmes via Bluetooth.

 

Trådløs fotkontroll

Tilleggsutstyret EV-1-WL Wireless MIDI Expression Pedal og FS-1-WL Wireless Footswitch ekspanderer Katana:GO-opplevelsen med fjernkontrollfunksjoner som du kan tilordne i BOSS Tone Studio. Kontroller volum og wah, velg minner, slå effekter på/av, med mer, med en kabelfri tilkobling.