Boss Waza-Air Hodetelefoner

Personlig Gitarforsterkersystem

Varenr: 1139334
Boss Waza-Air Hodetelefoner Personlig Gitarforsterkersystem Boss Waza-Air Hodetelefoner Personlig Gitarforsterkersystem Boss Waza-Air Hodetelefoner Personlig Gitarforsterkersystem Boss Waza-Air Hodetelefoner Personlig Gitarforsterkersystem Boss Waza-Air Hodetelefoner Personlig Gitarforsterkersystem
4 198,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
 • Over øret-lydsystem for gitar, med trådløs tilkobling, førsteklasses forsterker- og effektlyder, Bluetooth lydstrømming og lydredigering via smarttelefonen din.
 • Avansert BOSS spatial-teknologi og integrert gyrosensor gir naturlig “forsterker-i-rommet”-lyd med 3D-romklang og dynamisk lydlokalisering
 • Fem unike forsterkertyper som er hentet fra Katana sceneforsterkerserien, inkludert en fullspektret stemme for bass eller akustisk/elektrisk gitar
 • Få tilgang til over 50 justerbare effekter i BOSS Tone Studio-appen
 • Integrert BOSS trådløs teknologi gir fantastisk lydkvalitet med superlav latency
 • Brukervennlige kontroller for gitarvolum og Bluetooth lydavspilling, i tillegg til umiddelbar tilgang til seks lydinnstillinger som kan brukerkonfigureres
 • Store, spesialdesignede 50 mm drivere gir førsteklasses lydkvalitet med rik og fyldig lyd
 • Øreputer som tilpasser seg øret gir optimal ytelse for en kompromissløs gitarlyd
 • Bred hodebøyle gir komfort under lange spilleøkter
 • Slitesterk konstruksjon med deluxe krombelagte metalldeler
 • Anvendelig toveis-design gjør dem sammenleggbare, for kompakt lagring eller enkel transport i en lomme på gitarbagen.
 • Innebygde oppladbare batterier med automatisk standby-/oppstartsfunksjon for å forlenge batteritiden
 • Opptil fem timers spilletid med hodetelefonene, og opptil 12 timer med den inkluderte WL-T Transmitter
 • Du kan trådløst redigere, organisere og laste ned lyder med BOSS Tone Studio-appen for mobile iOS- og Android-enheter
 • Unik innebygget tunerfunksjon med hørbare toner som hjelper deg med stemmingen. Visuell kromatisk tuner er også tilgjengelig i BOSS Tone Studio-appen

 

Videre evolusjon av Waza-innovasjonen
I ekte BOSS Waza-tradisjon forener Waza-Air både tiår med ekspertise og den aller nyeste innovasjonen for å presentere et banebrytende musikalsk produkt som virkelig er nyskapende. Waza-Air kombinerer vår førsteklasses forsterker, effekter og trådløse teknologier med dynamisk 3D-lyd i mye større grad enn en enkel gitarbasert hodetelefonforsterker. Dette gir en unik gitarforsterkeropplevelse som aldri har vært tilgjengelig før nå.


Inspirerende “forsterker-i-rommet”-lyd
For de fleste av oss er det å spille gitar gjennom hodetelefoner nødvendig for å unngå å forstyrre andre. Dessverre mangler de dybden og tilstedeværelsen man får ved å spille på en ekte forsterker i et ekte rom, noe som resulterer i en lite tilfredsstillende opplevelse. Waza-Air endrer alt dette, og bringer tilbake den naturlige dimensjonen, resonansen og “moving air”-følelsen som går tapt med tradisjonelle hodetelefoner. En integrert gyrosensor registrerer hodebevegelsene dine mens du spiller, og driver sofistikerte 3D-algoritmer som gir deg realistisk romfølelse som må høres for å tro det. Og alt skjer automatisk, så alt du trenger å gjøre er å plugge inn og sette i gang!


Førsteklasses forsterkere og effekter
Waza-Air har lyder og kontroller som er hentet fra Katana-forsterkerne, med full brukertilpasning og et utvalg av presets klare til bruk, tilgjengelig gjennom gratisappen BOSS Tone Studio. Fem ulike forsterkertyper gir lyder fra klassisk clean til high gain, i tillegg til en fullspektret stemme som er perfekt for bass og akustisk-elektrisk gitar. Over 50 effekttyper er også tilgjengelige, inkludert mod, delay og klangeffekter som er optimalisert for Waza-Airs unike romfølelse. Og med seks innebygde minneplasser kan du lagre favorittoppsettene dine og hente dem fram med tilordnede knapper.


Velg rommet ditt
Waza-Airs avanserte ambienceoppsett gir tre realistiske omgivelser å spille i. Surround-modus plasserer forsterkeren i et virtuelt rom, noe som gir en omsluttende opplevelse, som å spille i et innspillingsstudio. Det blir enda mer realistisk med Static-modusen, hvor den kombinerte forsterker- og romlyden endrer seg avhengig av hvor du beveger hodet ditt. Stage-modusen lar deg tre inn i rampelyset, der forsterkerlyden kommer fra en virtuell backline bak deg.


Strøm musikk og vær midtpunktet på scenen
I tillegg til trådløs kobling til BOSS Tone Studio har Waza-Air innebygget Bluetooth som lar deg jamme sammen med sangene og backingtrackene fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. I Stage-modus spilles den strømmede musikken fra backlinen sammen med forsterkeren din, og gjør at du spiller i et virtuelt band! Bare lukk øynene og opptre sammen med favorittartistene dine, og ta midtpunktet på scenen når det er tid for den store soloen din. Sangvolum og playback kan kontrolleres direkte fra Waza-Air, du trenger ikke trykke på noe på mobilenheten din.


Ingen kabler, ingen problemer
All lydtilkobling med Waza-Air er hundre prosent trådløst, og gir en problemfri opplevelse. Med muligheten for å bevege deg og spille med total frihet vil du aldri surre deg inn i en gitarkabel eller dra av deg hodetelefonene ved å tråkke på en ledning. Og takket være avansert trådløs teknologi som er hentet fra BOSS´ anerkjente WL-serie vil du alltid nyte førsteklasses lydkvalitet og fantastisk spilleopplevelse med superlav latency. Auto-standby og -oppstartsfunksjoner sparer batteritid mellom spilleøktene og reduserer behovet for å koble til og lade.


Høykvalitetslyd og solid konstruksjon
Med store, spesialdesignede 50 mm drivere gir Waza-Air en rik, fyldig lyd for både gitarspilling og å lytte til musikk. Øreputene som tilpasser seg og den brede hodebøylen er superkomfortable, så du kan spille i lengre strekk. Den solide konstruksjonen gir robust varighet for daglig øving og jamming. Waza-Air kan foldes sammen til en veldig kompakt størrelse for lagring, og det er mulig å vri øreklokkene til en flat posisjon slik at de kan skyves inn i lommen på gitarbagen.