Behringer TRUTH B1031A *Pris pr. stk *

*Kunderetur

Varenr: 1189625
Behringer TRUTH B1031A *Pris pr. stk * *Kunderetur Behringer TRUTH B1031A *Pris pr. stk * *Kunderetur
1 748,-Kampanjepris
2 056,-Ordinær pris
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

OBS: Kunderetur i original emballasje. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder. Varen har vært åpnet, Små bruksmerker kan forekomme.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt.

 

Høyoppløselig, aktiv 2-veis referansestudio monitor med 8" Kevlar Woofer

Når det kommer til studioopptakene dine, vil du ha ærlighet. Med tanke på hvor viktig kunsten din er, bør du kreve den! Det er grunnen til at vi designet de nye B1031A -referansemonitorene for å snakke annet enn sannheten. Å, de høres fremdeles bra ut til stereoanlegget ditt eller video -surround -systemet ditt, men de ble virkelig bygget med studio i tankene - der hver lapp du spiller eller synger er “Under mikroskopet."

Bygget på en arv

Våre skjermer har vært så veldig vellykkede at vi har solgt tusenvis av tusenvis av dem til noen av de mest kritiske ørene på planeten - ører som krever den nøytrale lyden fra en ekte referansemonitor . Spør hvilken som helst innspillingsingeniør, og de vil fortelle deg at å lytte til et opptak på bare et enkelt sett med skjermer ikke alltid maler et nøyaktig bilde av blandingen. Siden folk lytter til musikk hjemme, i bilene sine, på MP3 -spillere, etc., er det kritisk at den endelige blandingen din blir hørt på så mange størrelser og typer høyttalere som mulig. Det er grunnen til at vi opprettet disse mindre B1031A -skjermene, pluss at de lager ideelle kanalhøyttalere for surroundlydapplikasjoner.

År av r'n'd

De siste tre årene vår forskning Og utviklingsteam har vært på et oppdrag for å skape “Perfect" Studio Monitor. Våre akustiske ingeniører prøvde en rekke svinger og innkapslingsdesign, sammen med eksisterende og nye teknologier. Da alt støvet slo seg ned, valgte de å distribuere en ultrahøy oppløsning 1" Dome Tweeter og en langkast 8" Kevlar-Coned Woofer i B1031a.

Hvorfor Kevlar?

Vi er glade for at du spurte. Kevlar har et utrolig styrke-til-vekt-forhold-det er en av grunnene til at det brukes i skuddsikre vester. Kevlar gir vår LF-svinger styrken til å håndtere de ekstremt høye energinivåene som kreves for forvrengningsfri, brystbundrende bass. Og siden de har så lav masse, reagerer Kevlar -høyttalerkegler også mye raskere enn de som er laget av papir, viktige for ikke bare å opprettholde bassinnholdsintegritet, men kritisk for mellomtone nøyaktighet og definisjon. Våre Kevlar-transdusere reproduserer til og med den subtile nyansen i lavfrekvensområdet uten å mudre mellomtone.

Power to the People

Det tar ganske mye mer enn bare en "skuddsikker"; Woofer og en høyteknologisk tweeter som sitter fast inne i en fancy boks for å lage en studio-skjerm av denne klassen. Det tar også makten - og mye av det! Men enda viktigere er at kraften må tilpasses de individuelle høy- og lavfrekvente transdusere. Mens noen av konkurrentene våre nøyer seg med å feste de høyttalerne de har på hyllen i tilfeldig designede bokser og deretter stroppe på en one-size fit-all-forsterkerpakke, bygger vi hver eneste komponent fra grunnen av.

Vi pakker 150 watt med bi-ampet teknologi (inkludert en tids- og fasekorrigert aktiv crossover) til hver B1031A, og sikrer at du har de enorme strømreservene du trenger å kjøre dem veldig hardt.

< P> Designet for å fungere i miljøet ditt

Det ideelle miljøet for lytting er et lineært lydrom verken for reflekterende (for mye reverb og ekko) eller for absorpsjon (dempet og unaturlig lyd). Men siden alle rom ikke er de samme akustisk, er alle sannhetsmonitorer utstyrt for å fungere i et bredt utvalg av situasjoner. Brytere leveres for å tilpasse skjermens høyfrekvente egenskaper for optimal ytelse som er spesifikke for lyttemiljøet ditt.

Plassering er også kritisk. Ideelt sett bør alle høyttalere plasseres vekk fra vegger for å sikre riktig bassrespons. Men frykt ikke, B1031A -skjermer har romkompensasjonsbrytere, slik at du kan plassere dem mot vegger, eller til og med i hjørner. Vegger har en tendens til å forbedre lavfrekvensinnholdet, og hjørner overdriver bass enda mer, men sannhetsmonitoren din kan tilpasses for å gi ærlig bassrespons for din situasjon, med den enkle flikken på en bryter eller to.

Ikke- Uttalende, bredt “Sweet Spot"

Mens noen av våre konkurrenters studiomonitorer har et svært fokusert“ Sweet Spot" (Den optimale lytteposisjonen for et par høyttalere), er bølgelederen vår designet for å skape en mye mer sjenerøs, bredere lyttesone. Det betyr at du ikke vil ha et hull på teppet på det ene stedet der alt høres bra ut. Du står fritt til å bevege deg rundt inne i stereobildet for å finne det ideelle stedet i blandingen for subtile instrument- eller effekter plasseringsmuligheter.

Du vil heller ikke lide herjingen til "Monitor-Fatigue-Syndrome," ; En sykdom som kommer fra å lytte til tøffe høye midter og diskantinnhold i timevis-en ganske viktig vurdering for de mixdown-øktene hele natten som virkelig kan teste nervene dine.

Hva skjer med RCA-kontaktene? /P>

Ja, det er litt ukonvensjonelt å sette RCA -stikkontakter på en studioviser - men hvorfor ikke? Nå kan du koble B1031A høyttalere til datamaskinen din, MP3 -spilleren eller TV -mottakeren for fantastisk sonisk ytelse. For et virkelig allsidig oppsett, bruk et av USB -lydgrensesnittene våre (for eksempel UCA222) for å koble til/ fra datamaskinen. Dette praktiske oppsettet lar deg overvåke innspillingsprosjektene dine, og blande og mestre dem, direkte fra datamaskinen din.

Høring er å tro

Vi kunne kjede deg til tårer med all den tekniske sjargongen (Hvis du virkelig liker de tingene, er det en spesiell godbit på slutten), men å høre sannheten vil gjøre deg til en troende. Fra “Bulletproof" Bass av sin Kevlar Woofer til den silkemyke toppen av HF Dome-tweeteren, og Behringer tror du vil være enig i at ingenting i denne klassen overgår B1031A. Sammenlign dem med konkurransen og egen Behringer!

  • Ultra-lineær studiomonitor med ekte aktiv design
  • Presisjonsklasse A/B-forsterkere med aktiv Beskyttelseskretser: 100 W for LF / 50 W for HF
  • Ultra-høy oppløsning 1" Silk Dome Tweeter for Ultimate Sound Reproduction
  • Long-kast 8" Woofer med deformasjonsresistent Kevlar Cone for Ultimate Bass Response
  • Ultimate spredningskarakteristikker og ekstremt store" Sweet Spot" På grunn av avansert bølgestyreteknologi
  • Crossover-nettverk med høy presisjon med fjerde ordre LinkWitz-Riley-filtre
  • justeres til et bredt spekter av akustiske forhold
  • separat kontrollert begrenser For lav og høy frekvens overbelastningsbeskyttelse
  • Magnetisk skjerming tillater plassering i nærheten av dataskjermer
  • " Planet Earth" Strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100-240 V ~), støyfri lyd, overlegen forbigående respons pluss lavt strømforbruk for energisparing
  • servo-balanserte innganger med XLR, 1/4" og ubalanserte RCA-kontakter
  • komponenter av høy kvalitet og eksepsjonelt robust konstruksjon sikrer lang levetid
  • unnfanget og designet av Behringer Tyskland